|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118601 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Baska yapilacak bir sey yok.. Doktorunuz YALAN soyluyor.. Menenjit olabilmesi icin, SENELERCE hic tedavi gormemis ve kulak damlalari damlatilmis olmasi gerekir. "Otojen Beyin Absesi" denilen bu durum o yuzden en erken, ergenlik caglarinda gorulebilir. Ayrica da; verilen antibiyotik; igne bile olsa, ancak kan damarlari yolu ile kulaga kadar gelebilir... Ondan oteye GECEMEZ.... Bu yuzden; Orta Kulak Boslugu icindeki mikroplara, hicbir antibiyotik etki edemez.. Merak etmeyin, benim dediklerimi uygilayin.. Ayricada, bu tavsiyeyi verdigim ilk ve tek sahis siz degilsiniz... Biraz okuyun!!!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Ara 2017 Saat 23:14 |
|
![]() |
|
Gülnaz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu sayfayı yeni yeni keşfediyorum. Eski soru ve cevapları yeni okumaya başladım. Birçok soru var kulak ile ilgili. Ancak bazı kulak akintilarina bactrim kullanın demişsiniz bazılarına kullanmanıza gerek yok demissiniz. Kulak akıntısı varsa yada kulak ağrısı + ateş varsa kullanın demişsiniz. Bana kullan demediniz ben sadece iliadin damla kullanıyorum.kulak akıntısının rengi sari ve sümük gibi bazen de bir sivi ..ateşi yok arada bir agriyor diyor ama aglama yada huzursuzluk yok..bu arada 33 aylik oglum .Birde kulağa birşey damlatmadiginiz sürece kulak kendini onarır demişsiniz ben ne yazık ki başlarda iki üç gün doktorun yazdığı ağrı kesici damla damlattim akiyordu hemde. . Zararı olur mu o kadar damlatmanin? Gerçekten çok okumak lazım :'(
Düzenleyen Gülnaz - 03 Ara 2017 Saat 13:18 |
|
![]() |
|
Gülnaz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 145 |
Kadir bey çok fazla oldu biliyorum ama bu sorumu da cevaplarsanız son olarak çok sevinirim
Düzenleyen Gülnaz - 04 Ara 2017 Saat 11:48 |
|
![]() |
|
Merhaba hocam mailleri tekrar tekrar okudum ama sorumun cevabını bulamadım. Oğlum 34 aylık kulağı hala akıyor iki hafta oldu. Dedikleriniz aynen uyguluyorum. İliadin damla beş gün uyguladım ara verdim 3 gün uyguladım şimdi tekrar ara verdim. Bactrim temin edemedim Bir mailinizde Bactrim alamıyorsa başka hiçbir antibiyotik kullanmasın yazmışsınız ondan dolayı hiç antibiyotik kullanmadım Bactrim de alamadım yazmadı doktor. Sorum şu ne kadar süre kulağın akması normal? Ne kadar süre akarsa tehlikeli olur? İki hafta çok mu fazla hala da akıyor sarı sümük gibi bir akinti yani göz yaşı gibi degil
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|