|
Kulaktan kötü koku gelmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
watcher54 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı watcher54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 May 2024 Saat 01:20 |
Selamlar Hocam, oglum 8 yasinda. Yarik dudak yarik damak. Dudaj ve damak maeliyatlari oldu.
Bir ay ince atesli bir grip gecirdi arkasindan kulak agrilari oldu. Sizi sürekli takil ettigim için iliadin dışında birsey kullanmadim. Bu süreçte bir ara işitme kazaldi ama suan normale dondu gibi.daha öncede benzer süreçleri birkaç yasadigimiz için doktora götürmedim. Şuan kulak agrisi yok ama kasintisi oldugunu söylüyor ve sag kulagindan çok kötü koku geliyor. Tuzlu su ile burundan su verdim iliadine devam ettim ama koku bir haftadir kesilmedi. Kulak içinde sümüksü birsey görünüyor. Kulak zari zarar görmüş olur mu? Sizin kulak ile ilgili yazinizi okuyunca çok endilesendim. Kalak iltihabini beyne zarar vermesi durumundan dolayi. Iliadin tedavisi kulak iltihabini tamamen çözer mi? Doktora goturmelimiyim? Serum fiz ile surekmi burundan temizlik yapmak işe yarar mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118973 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
O kulakta bir "yabancı cisim" (veya kir)var. Bir KBB doktoru baksın. Sonucu mutlaka yazın.
|
|
![]() |
|
watcher54 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 123 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı watcher54
Hocam hemen götürdüm. Sag kulakta kir kalmış, kulak temizligi gerek dedi. Tamamini goremedim ama zarda bir sorun yok dedi. Ben yaparim ama korkar dedi. Oglumun kaygi seviyesi cok oldugu ocin ilacla temizleyelim dedi.bir tane elde hazirlanacak ilac verdi. Onu kulaga damlattiktan sonra biraz köpürük olusur, onu temizledikten sonra da yine kulaga damlaticak okuyabildigim kadariyla Morsol gibi bir ismi var. O damlayi kullanin dedi.
Sonra sol kulagi bir alet ile olctu kulak içi sivi var, zadifen alerji ilaci veriyorum arka kanal bölümü açılsın boylece 10 gün sonraki muayenede orta kulagin durumuna bakariz dedi. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118973 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sol kulak için söylediklerinin tamamı palavra!
Sadece koku olan kulaga damlayı kullanın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı watcher54
Hocam alerji ilacini almadim. Burundan kullanmak için mometix AQ burun spreyini verdi. Bu spreyi kullanamayim mi? Ya da iliadine devam edeyim mi?
Kulak temizligini kaç gün yapayim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SADECE İliadin DAMLA kullanın. Yazılarımı HİÇ mi okumadınız?
Mometix; KORTİZON dur! Kasten "sahte iyilik" sağlasın diye verilir, ama bağışıklığı baskıladığı için, 1-2 hafta sonra kesin daha beter durumda tekrar doktorlara gitmeniz icap eder. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|