|
Kulaktan pıt pıt ses gelmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Kelam kutusu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kelam kutusu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mar 2023 Saat 19:21 |
Hocam merhabalar. 4,5 yaş erkek çocuğum var. 16.5 kilo, 102 cm.
Bu sene kreşe gidiyor ve dediğiniz gibi sık sık viral enfeksiyon geçiyor. Pazar günü birden kulağımdan pıt pıt sesler geliyor demeye ve sonra ağrıyor diye ağlamaya başladı. Hemen iliadin başladım. Aynı akşam üşüme ve ateşi de yükseldi, herhangi bir ilaç vermedik ve ateş geçti şükür. Şimdi de muhtemelen hastalığın son evrelerinden olan öksürük var bayağı. Ona da bal-limon veriyorum. Ancak "öksürdükçe kulağımdan pıt pıt sesler geliyor" demeye devam ediyor. İliadin bugün üçüncü gün. 5 güne tamamlayalım mı? Bu sesler başka bir sıkıntı olabilir mi? Başka bir şey kullanmaya gerek var mıdır? Önceki hastalıklarından iliadinden sonra geçerdi, bu sefer ne yapacağımı bilemedim hocam. Yol gösterebilirseniz sevinirim.
|
|
![]() |
|
Kelam kutusu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kelam kutusu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam arama kısmında kulaktan ses gelmesi ile ilgili bir şey de bulamadım. Geçer değil mi bu durum hocam? Yapabileceğimiz başka bir şey var mıdır acaba?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117214 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
O duyulan ses; Oztaki borusunun, ara ara kapanip, acilmasi sonucu duyulan sesdir.
5gun Iliadin damla kullanin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Kelam kutusu
Çok teşekkürler hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|