|
Küme tarzı lenf |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zey_nep ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Oca 2024 Saat 10:18 |
Hocam kolay gelsin, oglum 3,5 yasinda. 16 kilo.
2022 yılı ekim ayında ensede bi tane lenf fark etmistim, önemli degil demiştiniz, 2023 subatta cok fazla atesli enfeksiyon geçirdi ve sürekli yenileri şişti. Martta da bir kez daha ateşlendi. Bu lenfler hep durdu. 2,5 cm yanyana duran bile vardı. Sag ve solda çene altinda. Boynun kasinin hemen yan tarafında. Sağ taraf cok oynuyordu büyüktü ama oynuyordu, sol taraftakilerde oynuyordu ama sanki alt adeleye yapışık gibiydi. Ama hafif gelip gidiyordu elleyince. Oglum bir aydır 2 kere ateslendi, bir kere 4 gün sürdü iyilesti, üç gündür göz altları morarmış vaziyette, 1 gün ateşlendi geçti, gece baktım hafif yapışık sanki dedigim tarafta bir kac tane minik minik çıkmış onceden ayri duran da bitişmis sanki, irilestiler diye mi bitişik gibi duruyorlat anlamadim. Yanagindaki bile bezelyeden biraz küçük bir hale gelmis. 1 yildir bu lenfler var. Bu ay yenileri cikmakla beraber kötü hastalik olsa kendini baska şekilde belli etmez miydi? Ya da simdi kötü hastalığa dönüşüyor olabilir mi hocam. Hastaneye götürmeye cok korkuyorum. Lütfen yardımcı olun. Kafada sacli deride ense de minik minik var kulak arkasında, onları o kadar onemsemiyorum, ama sol taraftakiler cok bariz belli hem 2,5 3 cm civar digerleri de 1,5 1 cm civari birlesmis gibiler Düzenleyen Zey_nep - 13 Oca 2024 Saat 10:24 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok anlattim, artik zamanimi telef etmek istemiyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|