|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Oca 2015 Saat 05:45 |
İyi günler hocam, 4.5 yaşındaki oğlum bir haftadır grip. Dün öğlen şehir dişina çıkarken arabada kustu. Bugün döndük akşam tam yatacağı sırada kustu. Sonra uyurken gittim yanına kusmuştu ve şimdi gece saat 5;30 yine uyurken kusarak uyandı.ateş vs. Yok. Yediklerinin aynılarını bizde yedik son kusmuğu sarı sulu idi. Gece ve oglene kadar aralikli ictigi sade su kusmaya devam etti.su icti kustu sut icti kustu.bugun ikindide yediklerini iki saat gecmesine ragmen henuz kusmadi.ishal yok.en son dun normal kaka yapmisti . Geçen yıldan grip aşımız yapılıdır .ilaç hiçbirşey kullanilmamasiı gerektiğini biliyorum. Yazılarınızı sıkı takip ediyorum.her ihtimale karsi yatmadan evvel kusarsa gece rahat etmek icin emedur filtil verebilirmiyim ? nasıl yorumlarsınız.? 21 kg 109 cm.
Çok teşekkür ederim. Düzenleyen kıvanç - 03 Oca 2015 Saat 18:25 |
|
Allahım yavrularımızı daima iyilerle karşılaştır .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Emedur100 fitil kullanabilirsiniz..
|
|
![]() |
|
kıvanç ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eyl 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 870 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dün öğleden bu gece 24:00a kadar kusma olmamıştı.şimdi öğlen yediklerini kustu. Kaka normal.karın ağrısı var ve eskisi gibi yemek yemek istemiyor sanırım midesi bulandığı için.
Mikroplar hala tamamen atılamadığı için kusma devam ediyor ,doğrumu hocam, daha fazla su, süt içirmeye çalışsam İşe yarar mı acaba?,yemek ıstemediği için zorlamıyorum. ![]() Teşekkür ederim. Hocam, 4 saat sonra az önce bidaha kustu(uyurken,) emedur fitil bir tane yaptım.ilk başlangıç gününden aralıklı kusması bugün 5. Gün oldu ne tur mıkrop olduğu söylenebilir mi?kolay gelsin . Düzenleyen kıvanç - 05 Oca 2015 Saat 04:49 |
|
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118003 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ne tur mikrop, oldugunun ne onemi var!!!
Bactrim; gunde:2x1 olcek baslayin. |
|
![]() |
|
Tamam.evdw vardi baslayayim.esim Sorar neden bactrim?
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Okuyun, cok anlattim. Yoksa suallerinizin arkasi gelmeyeck.
|
|
![]() |
|
Bson sorum için cok ozur dilerim.ben 80 sayfa konu ile ilgili bolumu ,taradim, bactrim, kusma ile ilgili arama motorundan okudum.surekli okuyorum, fakat okuma ozurlu esim beni dinlemiyor, 4.5yasindaki cocuga "yerlere yatma, bak karnin agiriyor,"diyen,geceyarısı emedur fitil verdiğim için "madem kusmayı kesmiyoruz niye verdin kusarsa kussun,mikroplar kana geçmesinden iyidir " deyip kıyamet koparan bir babaya anlatamiyorum.
Bugunku durum once kati devaminda bol,sulu , kokulu kaka yapti .bactrimde basladim.boylece uygulamali kusma ishalin seyrinide ogrenmis oldum.sayenizde.sorun yok. Yardimlariniz icin cok sagolunuz. . ![]() ![]() Düzenleyen kıvanç - 05 Oca 2015 Saat 13:40 |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Doktorluk, muhendislige benzemez...Kusmayi bazen keseriz, bazen kesmeyiz...
Eger; bir "su kaybi" olma riski yoksa, kusmayi kesmeyiz.. Eger, kusmalarla "Su kaybi" olma ihtimali varsa, Emedur'u kullaniriz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|