|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
meravey
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Nis 2015 Saat 22:24 |
|
Doktor Bey tekrar yaziyorum kusura bakmayin. dediginiz sekilde beslenme aralarini actim. emdikten sonra gazini aldiktan sonra kusuyor yine ama bunu cok emmesine bagliyorum. fakat bugun emdikten sonra gazini cikardim ve yine kustu. sonra uyudu. uyuduktan 3 saat sonra agzindan ve burnundan kusarak uyandi ve halsizlik ve akabinde yarim saat icinde 3 defa daha kustu. gecmis mailleriniz de pylor spazmindan bahsetmissiniz olablir mi? birde bu kusmalari basladigindan beri cisini eskisi gibi yapmiyor azaldi. cevaplariniz ve sabriniz icin cok cok tesekkur ediyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Nis 2015 Saat 23:34 |
|
Kilo kaybi varsa ( hatta kilosunda duraklama bile varsa); Pylor Spazmi; dusunulebilir.
|
|
![]() |
|
meravey
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Nis 2015 Saat 22:30 |
|
Kadir Bey dun gece bebegim gece beslendikten sonra kustugunda kusmugun rengi kahverengimsi pembemsiydi. gunduz kustugunda birinci kezde gozlemedim ama ardindan hemen ikinci kez olan kusmugundada biraz vardi.. birde kusmugu sanki yapiskanli mukosumsu tarzda oncekilerde boyle birsey gozlemlememistim ama son bi kac gundur bu sekilde, normal midir??bende sabah doktorunu aradim size anlattigim durumunu anlattim. doktor bazi bebeklerin cok yediginden kusabildigini ama yinede gormesi gerektigini soyledi.eger cok fazla halsiz gorursem mutlaka acile gitmemi soyledi.. mideyle ilgili biyere dokunmasi ve gerekirse ultrason cekilmesini isteyecegini anlatti. yarin doktora gidecegim ek olarak biseye gerek var mi Doktor Bey? arjantindeki doktorlarin nasil oldugunu bilmedigim icin benim nelere dikkat etmem gerekir? tekrar ve tekrardan yanitlariniz icin cok tesekkur ederim..
Düzenleyen meravey - 28 Nis 2015 Saat 22:33 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Nis 2015 Saat 22:38 |
|
Pylor Spazmi varmi-yokmu o bir belli olsun, gerisi onemli degildir.
Sonucu yazin. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|