|
Kusma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esşi ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Haz 2017 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ara 2021 Saat 17:45 |
Hocam merhaba , 24 aylık kızımız geçen haftayi griple geçirdi sadece öksürük kaldı bal limon veriyoruz sadece. Bugün eski ve biraz sertleşmiş oyun hamuru yerken gördüm hemen müdahale ettim aradan biraz zaman geçtikten sonra ben yoruldum deyip yatmaya başladı arada bir kalkıyor sonra yoruldum yetiyor yatıyordu bir sebepten dolayı ağlamaya başladı ve dolu bir şekilde kustu. Hicbirsey yemiyor sadece su içiyor ve çoğunlukla yatıyor belli ki midesinden zoru var. Oyun hamurundan dolayı zehirlenmiş olabilir mi bir öneriniz var mı ne yapmamız gerekir hocam? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederiz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oyun hamuru ZEHIRLEMEZ!!!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|