|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fulyam ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ara 2015 Saat 20:14 |
Merhaba hocam, bu sabah 5 yaşındaki oğlum önce ishal oldu,ve karnının ağrıdığını söyledi, kahvaltı yaptıktan bir kaç saat sonra kusmaya başladı,bi sure birşey vermedim,sonra çorba içmek istedi verdim akşam yine kustu, boş mideyle bulantısı oldu öğürdü, birşey vermeye korkuyorum yine kusar diye, sabahtan beri halsiz yatiyor,hocam ne yapayım doktora götüreyimmi yoksa bekleyeyimmi,
|
|
![]() |
|
Fulyam ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bide oğlum ana sınıfına gidiyor, Yerlimali haftası için bütün Veli'ler yemek yaptı 3 gün sureyle ve bugün 4cü, gün böyle olunca acaba, gida zehirlenmesi mi diye düşündüm eğer öyleyse ne yapmam gerekiyor,
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118637 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her halukarda; SAKIN hicbir ilac veya Antibiyotik, kullanmayin.... Arkadan, kusma kesilip, ishal baslayacak. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
Hocam iyiki varsınız çok tşk ediyorum...
Eşim akşam acile götürelim dedi ben istemedim çünkü biliyorum bir sürü ilaç verecekler,sabahtan beri 4 defa kustu içinde hiçbirşey kalmadı sadece su verdim bide akşam bir muz yedi Onuda çıkardı zaten, hocam eğer yediği birşeyden olduysa bu ne kadar sürer çok halsiz ve bitkin duştu sabahtan beri yatıyor eğer kusma devam ederse ne yapmalıyım |
|
![]() |
|
Hocam oğlum bugün hiç kusmadı ama yemek te yemiyor birkaç kaşık çorba içti arada su içiyor,çok halsiz ve bitkin kalkamıyor bile tek başına.surekli yatmak istiyor başının ağrıdığını ve karnının ağrıdığını söylüyor ne yapacam bilmiyorum başka birşey olabilir mi,doktora götüreyimmi bekleyeyimmi ne yapmamı önerirsiniz cevabinizi bekliyorum..saygılar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118637 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eski maillere bakin, sizin gibi yuzlerce hastaya ayni seyi soyledim... Bir sey yapmayin...
|
|
![]() |
|
İyi akşamlar hocam...akşam ustu yine kustu eşim acile götürdü salgın var demişler serum taktılar bi ilaçla katmışlar bide şu ilaçları yazdı(nidazol200.reflor toz.calpol-6pulus) reçetede tanı şöyle yazıyor (diyare ve gastroenterit enfeksiyöz kaynaklı olduğu tahmin edilen) ilaçları almadık..eve geldiğinde WC'ye gitmek istedi çok az sulu kaka yaptı çok kotu kokuyordu..hocam sizce tani doğrumu ilaçları Alalımmı salgın var demişler böyle kaç çocuk gelmiş hepside aynı şikayetle..gidadan olmadığını söylemişler hocam kusura bakmayın değerli vaktınızı alıyorum ama ne yapacağımızı bilmiyoruz bizi bilgilendirirseniz sevinirim..bide reflor benim bildiğim ishal kesmek için.. Zaten ishali yok neden vermişler anlamadım..hocam eski yazılarıda okuyorum okumaya devam edicem sizi daha yeni tanıdım..daha öğreneceğimiz çok şey var..saygılar
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dilimde tuy bitti!!!! Kusma ve Ishal durumlarinda, hicbir sekilde ilac kullanmayin...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|