Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - larenjit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumlarenjit

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hidennisko Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 09 Oca 2011
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Konu: larenjit
    Gönderim Zamanı: 10 Oca 2011 Saat 16:32
merhaba doktor bey,ismim Duygu.2.5 yaşinda bir oğlum var.o kadar çok badire atlattıkki.en buyuk derdimiz larenjit.sonrasında öksürük öksürük öksürük...ve boğaz enfeksiyonu..ateş..küçük bir şehirde yaşıyoruz ve güveneceğimiz bir doktorumuz malesef yok.
Larenjitte hep dekort yada prednol veriliyor bu kortizon içerdiğinden çocuk için zararlı değil mi?larenjit sonrası geniz akıntısı ve şiddetli öksürük için birşey yapılamaz mı?her seferinde ateşle ve boğaz enfeksiyonu ile son buluyor malesef :( oğlum için yanlış olacak birşey yapmak yada yanlış ilaç vermek istemiyorum.larenjit sonrası benical veriyorum öksürük için bu sakıncalımı.zatürre yada bronşite neden olur mu?şimdiden teşekkürler.saygılar.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118680
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Oca 2011 Saat 11:37
Bu kadar sık "Larenjit" olmaz. Aynı şahısta 2 den fazla hiç görmedim.. Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.