|
Lazer epilasyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kader ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2019 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 273 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eki 2022 Saat 18:55 |
Merhaba değerli hocam,hamilelikte lazer epilayon uygulamasının bebeğe bir zararı var mıdır? Teşekkür ederim...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118693 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hangi bölgeye?
Altta bebek olan bölgelerde, Laser iyi ayarlanmazsa, bebek zarar görebilir. Boyundaki tüylere uygulanan Laser ile ses telleri zarar gören var!
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 09 Eki 2022 Saat 20:37 |
|
![]() |
|
kader ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2019 Konum: türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 273 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki Hocam, kol bacak bölgeleri için sormuştum. Yaptırmayalım o halde. Çok teşekkür ederim. Bir zararı olmaz demişlerdi iyi ki danışmışım; ama ben size sormadan hareket etmiyorum zaten.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118693 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Altta bebek olan bölgelerde" diye belirttim!!!
Bebek, kol ve bacağınızın altında mı? Karın bölgesi hariç uygulanabilir.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam karın bölgesine de zararı olmaz demişlerdi, o yüzden sitem ettim onlara. Teşekkür ederim.
Saygı ve sevgilerimizle...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|