|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
heval ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam neyse ben size gelismeleri anlatayim universitede yardimci docente cocugu goturdum cildiye bolumu bana bunun atopik dermatit ve alerjik bir durum oldugunu cocugu surekli nemlendirmem gerektigini ve bunun icin vazelin kullanmami cok kasintisi oldugunda allerset yarim olcek onerdi. 2. Ordan alerji bolumune gittik testler yapildi kan alindi yumurta alerjisi cikmadi ama cocuk yogurt ve beyaz urunleri reddettigi icin bununla ilgili alerjisi olabilir dediler ve cocuguda benide diyete tabii tuttular sut urunleri sonucu sali gunu cikacak ama siz yinede baslayin dediler.simdi size test sonuclarindan bahsedeyim. Crp.3.19. TotaligG.4.91. Total igM.0.464 total igA.0.271. Total.igE.3.2. Eo.0.63 deger(0.0-0.5arasi) durum boyle hocam sizce diyet dogrumu alerjik olabilirmi
3.Birde hocam bu cocuk hep kabiz alwrjinin seyrinde genelde kaka mukuslu olmazmi
Düzenleyen heval - 02 Eki 2015 Saat 22:16 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Allerji: Palavra...
Allerji hicbir zaman; kabizlik veya ishal yapmaz.. Diyet hic bir ise yaramayacak. |
|
![]() |
|
heval ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
Hocam haklisiniz alerji testlerinde hicbirsey cikmadi bizde diyeti biraktik.sut yukleme islemini yaptirmak istemiyorum.tabi bana hic birsey cikmasada sonuclarda yine alerji olabilir diyorlar.bu arada birde krup oldu sizin dediginiz gibi dekort igne yaptirdik ve balli limonlu suyla devam ediyoruz. 1: hocam yinede bu cocuk hic uyuyamiyor surekli kivraniyor gercekten alerjik bir durumu mevcutsa biz nasil anlariz bunu ve ne yapmaliyiz. 2:sirtindaki lekeler icin egzama dediler sadece nelendiriyorum hem bu lekeler hemde krup hastaligi yine temelinde alerji mi var hocam. 3: sadece egzama icin nemlendirmem yeterlimih
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Onlar, DERLER... Zira, her hastaliga Allerji'den baska bir teshis koymasini bilmezler.
Bu yaslarda allerji olmuyor. Kac defa anlattim! Allerji olusabilmesi icin, o madde ile belirli bir sure temas gerekir... Ama Turk doktorlari her seye Allerji derler ama allerjinin, "A"sini bilmezler.. Mesela, Penisilin allerjileri ASLA ilk ignede ortya cikmazlar, senelerce, yapila yapila, eriskin yaslarda ortaya cikarlar.. Turk doktorlarida, " -Ilk igne, Test ile olsun " diye ahkam keserler.. Halbuki Penisilin allerjisi son ignede olur, boyle allerji gelismis bir sahis, TEST DOZU ile bile OLUR.. Allahtan artik, Sentetik penisilinler cok saf olduklarindan, eskisi gibi allerjiler gorulmuyor.. Lekeler onemli degil, ugrasmayin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 11 Eki 2015 Saat 20:30 |
|
![]() |
|
Tesekkur ederim hocam
|
|
![]() |
|
Hocam erenin egzamasi cok ilerledi butun vucut kabar kabar kasintidan uyuyamiyor bol bol nemlendiriyorum faydasi yok sadece allerset surup ve kortizonlu krem surunce rahatliyor ama bir iki gun sonra tekrar ayni alerjiden kaynaklanmiyormu sizce ne yapmaliyil
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kontakt Dermatit olabilir. Camasirlari ve yatak takimlari yikandiktan sonra iyi durulansin ve utulensin..
Kullandiginiz sampuani degistirin. Dokuntulerine; Ultralan pomat surebilirsiniz, "Fluoro kortizon" oldugundan, digerleri gibi; ciltten emilimi ve sistemik etkileri yoktur. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|