|
Lenf bezleri |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Fatmaferda
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Fatmaferda
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Lenf bezleriGönderim Zamanı: 22 Ara 2020 Saat 00:31 |
|
Merhaba hocam. Ben 44 yasımdayım... Boynumda lenf bezleri var. Benı rahatsız etmiyor. Kulak arkasında fındık kadar lenf bezım var.. Dr gıttım. Ilkomce ıcınden sıvı alındı. Teste yolladılar temız cıktı. Bu sefer bıyopsı yapcaz dıye benı amelıuataneye aldılar. Ama haberım olmadan 23 lkucuk kıtle almışlar. Ama kulağımım arkasında bır tane duruyor fındık kadar..korkuyorum tekrar bırdaha gıtmeye. Sızce ne yapmalıyım. Ayrıca 18 yasından bu yana dıslerımde 15 yıllık Protez var. Dıslerımde de sıkıntılar yasadım. Onun ıltıhabı bunu yapmıs olabışırmı. Forumda cok yenıyım.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(1)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Ara 2020 Saat 02:40 |
|
Dusmussunuz bir SAHTEKARIN eline, sizi soyup duruyor!!
Lenfoma bezeleri, kulak arkasinda OLMAZLAR!! Boyunda, yanlarda ve adele dokusuna yapisik halde olurlar, ellediginizde, deri altinda hareket etmezler. VE, tek tek olmazlar, "paket" seklinde bir arada olurlar. Evet!! Dis etlerinizdeki iltihap sebep oluyor.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|