|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |
ayse_melek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayse_melek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam enfeksiyonada bağlı olabilir başka bişeyede araştırmamız lazım diyolar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118621 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
KACIN.... Niye laf dinlemiyorsunuz??? Bunlarin niyeti kotu... Tabiiki, Lenf bezleri GECIRILMIS enfeksiyonlar sonucu buyur... Lenf bezleri buyudugunde, ZATEN, o enfeksiyon coktan iyilesmistir... Bunlarin maksadi baska!!! Sizi soyup-sovana cevirecekler, kacin oradan... Onemli hicbir sey yok..
|
|
![]() |
|
ayse_melek ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayse_melek
Hocam bu ampisilin sulbactan veriyorlar 3 gündür zarar vermişmidir tahlilleri nasıl onlaruda beğenmediler burdakiler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayse_melek
Hocam dün size msj yazdıktan sonra hemen mr aldılar bizi raporu çıktı biyopsi yapılacak diyolar çocuk cerrahı görecek diyolar pazartesi birde ürik asit çıkmasın diye başka bi ilaç daha vereceklermiş ben raporu istedim vermediler çıkmak istedik hafta sonu doktor yok o görmeden bişey yapamayız diyolar kaldık burda
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayse_melek
Hocam bu kitlenin kötü çıkma ihtimali varmı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118621 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ben size; KACIN dedim... Siz dinlemediniz.. Bakin gorun, hicbir sey yapilmamasi gereken basit bir Lenf bezi size kaca mal olacak...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayse_melek
Hocam alamadığım MR sonucunu yazıyorum sağ üst servikalde scm kası anteromedial komşuluğunda 22×16×27mmboyutlu T2 hiperintas T1 hipointens santrali kistik nekrotik görünümde yoğun kontrast tutan lezyon izlendi ayrıca bileteral üst servikal zincirde çapı 12mm ulaşan bir kaç adet LAP izlendi demişler hocam prof bize iyi bir sonuç değil dedi biyopsi önermeye devam ediyo şaşırdık hocam ne yapıcağımızı lütfen yardım edin
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ayse_melek
Mr sonucunu görebildiniz mi hocam kitleyi almamız lazım diyorlar biz istemiyoruz dedik 3 hafta oldu iyileşşeydi çoktan iyileşirdi hiç küçülme yok diyorlar üniversite hastanesinde
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|