|
Levmont |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
murat193 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ara 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ara 2023 Saat 23:02 |
Hocam merhaba, arkadaşın 6 ve 10 yaşlarındaki çocuklarına doktor levmont çiğneme tableti yazmış. Alerjik bünyeleri olduğu için yazdım demiş, yoksa sık hastalanırlar şeklinde konuşmuş. Ben sizden bahsetmiştim, sormami istedi. Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117373 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Sahtekarligin 2. Safha " ilaclaridir. Sagladigi "SAHTE" iyilik hali ile aileleri aldatir ve hastanelik olmalarini saglar.
|
|
![]() |
|
Utkuberilinannesi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Utkuberilinannesi
Hocam araya giriyorum ama çok haklısınız bu levmont denen ilacı benim kızımada verdiler nerden bilelim alerjikmiş diyip kullandık ilacı kullanmaya başlayınca o uyumlu sakin kızım gitti huysuz inatçı herşeye ağlayan sinirlenen vurup kıran bir çocuga döndü..babası ve ben anlam veremedik farkettim ki ilaçtan sonra bu şekilde oldu ne zaman ki o ilacı kestim yavrum anında normale döndü arastırmalarım neticesinde bu çiğneme tabletleri çocuklar da duygu durum bozukluğu yapıyormuş ... Hazirana kadar kullancakmışız birde güya iki ay oldu kullanmıyorum o ilacı ...tamemen ticari mesele yavrularımızın sağlığı bir hiçççç..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117373 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kasten veriyorlar!
Sahtekarligin 2. Safha ilacidir!!! Bu sayede, 1 koyundan 3 post cikariyorlar, O YUZDEN, ASLA Grip teshis etmiyorlar!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|