|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
selcen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ara 2014 Saat 18:55 |
Hocam afiniza siginarak sormak istiyorum. Forumlari aradim karşıma cevabım gelmedi. Kızım 5 aylik. Burun akintisi, tikanikligi ve hapsurugu var. Sizin limonlu bal tarifinizden verebilir miyim? Serum fizyolojik ve cold mix kullaniyorum.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118694 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kasikla degil, Limonata tarzinda verin..
Eger; hala teferruatli bilgi isterseniz, Moderator arkadaslar yardimci olurlar. 6 seneden beri anlatiliyor. |
|
![]() |
|
selcen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eki 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam onlara da sordum cevap gelmedi maalesef. Bir tatli kasiginin yarisi kadar bal. 7-8 damla limon degil mi? Gunde kac defa vermeliyim?
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
Gerekli linkleri sorunuzun altına ekledim, bizlerde maalesef 24 saat burada olamıyoruz ama elimden geldiğince her zaman buradayım, geçmiş olsun.... |
|
![]() |
|
Teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|