Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - lütfen acil!yardım...(kusma,karın ağrısı)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumlütfen acil!yardım...(kusma,karın ağrısı)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
meral_87 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 169
Mesajın Direkt Linki Konu: lütfen acil!yardım...(kusma,karın ağrısı)
    Gönderim Zamanı: 15 Haz 2009 Saat 01:43
iyi geceler hocam akşam üstü 28aylık kızım kusmaya başladıve karın ağrısı vardı sanırım.acile götürdüm kan ve idrar tahliliverdi fakat idrarını alamadık.kan tahlili sonucuwbc16.1-rbc5.15-mcv70.0-mch23.5-ma1.3-ga10.4 üşütmüş dedi.metapamid-sulcidve ibufen verdi.ateşi yok dedim nasıl olmaz dedi bu ilaçları kullanalımmı?ayrıca aynı şikayetle bende tahlil yaptırdım banada kum var dedi.epitel9-10 ilac vermiş kızım için o ilacı kullanalımmı?teşekkürler
Yukarı Dön
meral_87 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2009 Saat 08:05
hocam  kızım gece boyu uyandı su istedi ateşi vardı şuan37.6 teşekkürler...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119317
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2009 Saat 10:24
Siz ana-kız, dün öğleden sonra bayat ( mikroplu) bir gıda yemişsiniz.. Arkadan ishal olacaksınız... Bizim doktorların bir "idrar yolu" takıntıları vardır. Her hastalıkta idrar bakarlar..  Onların verdiği hiçbir ilacı kullanmayın. O antibiyotikler, gaita içindeki mikroplara erişemezler ama barsak cidarına kadar gidebilir ve orada bulunan "yararlı bakterileri" öldürürler. Bunun sonucunda ishal daha da ağırlaşır... Ateş ve ishal olacak, hiçbirine ilaç vermeyin, sıvınızı güzel alın, çok çabuk iyileşirsiniz..
Yukarı Dön
meral_87 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2009 Saat 13:59

cevabınız için teşekkürler hocam kızım çoksık istifra ediyor.önere biliceğiniz birşey varmı?benim mide bulantım geçti karın ağrım devam ediyor.birde 7aylık bebeğim beni emiyor,günde 1 yada 2kez sakıncası olurmu???

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119317
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2009 Saat 20:04
Bırak, kusup çıkarsın... Arkadan gelecek olan ishal ya hafif seyreder. veya hiç olmaz. Sizin emzirmenizde bir sakınca yok.

Düzenleyen Dr. Kadir Tuğcu - 15 Haz 2009 Saat 20:04
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.