Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
balamut
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 260
|
Gönderim Zamanı: 10 Mar 2008 Saat 09:07 |
canım lütfen üzülme eşin eve geldiği zamanlarda biraz daha bakımlı ol kiloda almış olsan kadınsın ve her kadının çekici bir yanı mutlaka vardır bebeğinin uyku saatlarini eşinin evde olduğu zamanlara denk getir belki baş başa vakit geçirmeniz iyi gelecektir
|
|
 |
fatma tülay
Katılımcı Üye
Puanlar: 395
|
Gönderim Zamanı: 10 Mar 2008 Saat 12:41 |
evet canım seni anlayabiliyorum böyle bir soruna benzer bi problem bizded e var, ama benden kaynaklanıyor,
ama en önemli sebep bebişin olması tabikii..
bende adaşım fatma ya katılıyorum, başbaşa vakit geçirmek için fırsatlar yarat canımm.. bir bayan isterse herşey yapabilir unutmaa
birde moralini bozma canım , güzel bebeişine de yansır, onada yazık dimii 
bu konuda yalnız olmadığını düşün, yüreğini ferah tut 
|
minik kızım büyüyor :)
|
 |
gul55
Üye
Puanlar: 99
|
Gönderim Zamanı: 13 Mar 2008 Saat 10:03 |
Canım öncelikle ne kadar şanslı olduğumu düşündüm ve senin durumuna çok üzüldüm.Ama zamanla hepsi geçer.Arkadaşlarımdan biliyorum.YAAA biz kadınlar ne kadar cefakar,anlayışlı,vs.vs.vs. oluyoruz.Sen 9 ay bir doğum süreci geçir,hormonal açıdan ve duygusal açıdan değiş, sonra çocuk doğur (ama normal ama sezeryan) onun sıkıntılarını çek.Çocukla gelen farklı süreçlere gögüs germeye çalış ( gece emzirmeler,gaz sancılarında onunla oturup ağlamalar,hastalandığında elinin ayağına dolanması vs.vs.vs.)Birde eşinin sana belkide en destek olması gereken zamanda "kendi yaşadığın süreç sanki çok kolaymış gibi" böyle şeyler söylemesi.....Bilmiyorum yaşadığımız sıkıntıları erkekler yaşasaydı nasıl bir tutum izlerlerdi.Bence senin öncelikle psikolojinin, eşinin psikolojisinden daha öncelikli olması gerektiğini anlat.Yukarıda saydığım sebeplerden dolayı.Çünkü gögüslerinin büyümesi,kilo almış olman vs.dolayı sana bir suçlu gibi davranamaz.Çocuk kararını birlikte vermiş iseniz, iyi güzel, bazende olumsuz taraflarını birlikte gögüsleyeceksiniz.Seni çok öpüyorum canım inşallah kısa sürer bu durum.  
|
yavrum , en doğal en insanca emeğim benim.....
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 13 Mar 2008 Saat 12:59 |
çok üzüldüm okuyunca..
keşke hamileliğinde beraber olmaktan kaçınmasaydınız araya soğukluk girmezdi..eşinde sanırım sorumluluk yükünden bu şekilde davranıyor olabilir..arkadaşlara katılıyorum beraber bir uzmandan hemen yardım alın..siz bu şekilde evlat yetiştiremezsiniz diye düşünüyorum..inşallah en kısa zamanda düzelir probleminiz..
|
 |
cuttanusa
Üye
Puanlar: 39
|
Gönderim Zamanı: 08 Nis 2008 Saat 19:21 |
insan kendını nasıl hıssederse öyle görur.dığer arkadaşların yazdığına katılıyor ve senın ufak bı çaba göstermenı ıstıyorum.öyle 15 kılo fazlam var ben yanaşıyorum o yanaşmıyor gıbı umutsuz konuşupta kabullenme herşeyı bence.bu halınlede mutlaka guzellığın vardır sadece her kadında olduğu gıbıçocukla ılgılenmekten kendımıze bakamıyoruz.sen bence yapabıldığınce kendıne vakıt ayır guzel gıyınıp suslen ve onun ustune düşme anlatabıldım mı yapabıldığınce sevgı dolu ama bıraz mesafelı ol.bunlar akşam gunduz kı halınle karşılama onu.inşallah duzelır herşey dua etcem.
|
 |
yamama
Katılımcı Üye
Puanlar: 160
|
Gönderim Zamanı: 11 Nis 2008 Saat 21:38 |
merhaba....okuyunca üzüldüm...ama inanın bunu hemen hemen tüm doğum yapmış kadınlar yaşamıştır...biraz sabır ...kendini bırakma...çünkü bebeğinin sana çok ihtiyacı var...o da senin bu üzüntülü halini anlıyordur ve huzursuz olur....diğer arkadaşların yazdıkları herşeye katılıyorum....lütfen kendinizi bırakmayın....sevgiler....
|
|
 |
yeşim
Altın Üye
Süper Anne
Puanlar: 3664
|
Gönderim Zamanı: 19 Nis 2008 Saat 10:10 |
|
İkizlerim Azra ve Arda
|
 |
didemkız
Üye
Puanlar: 129
|
Gönderim Zamanı: 20 May 2008 Saat 18:24 |
Mrh.Bende 34 günlük anneyim benimde 11 kilo fazlam var.Eşim banada hiç yardımcı olmuyo.Daha da yük oluyo onu getir bunu niye yapmadın gibi.Kızımlada gereğince ilgilenmiyo anca arada seviyo okadar.İncir çekirdeğini doldurmayan şeylerden kavga çıkarıyo.Yardım ederim diyo ama lafta.Ama hiç önemli değil benim için kızım sağlıklı olsun mutlu olsun gerisi vız gelir.Kendi bilir.İstemiyosa gider.Biz kızımla birbirimize yeteriz.Ama oda bizden vazgeçmez aslında biliyorum.Zor günler yaşıyoruz ama geçecek.Hayat kolay değilki zaten.
|
 |