|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ad8 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eki 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Eki 2015 Saat 14:30 |
Merhabalar hocam,
3 yaşında oğlum için genel kan, idrar tahlili yaptırdım. Şuanda herhangi bir hastalığı yok çok şükür. Kan ve d vitamini değerlerini merak ettiğim için istedim. Tahlil sonucu çinkosu düşük çıktı. Daha sonra evde tahlil sonuclarına baktıgımda doktorun değinmediği lym% yüksekliğini farkettim. LYM%57,66 REFERANS ARALIĞI 15-50 Grip veya herhangi bir enfeksiyon geçirmedi son zamanlarda... Sebepler arasında tek takıldığım (Ms olduğum için)otoimmün hastalık durumu. Bu ihtimal ile ilgili bilgi verir iseniz çok sevinirim. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118655 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eriskin Referans degerleri sizi yaniltmasin.. Sirf aileleri merak ettirip, is cikarmak icin, Uc-kagitci Laboratuvarlar; Kan sayimlarinda, yasina uygun "Referans Degerlerini" degil, ERISKIN referans degerleri kullandiklarindan oyle gozukuyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|