|
Makat çatlagi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Oca 2021 Saat 18:31 |
Dr bey kızım 5 yaşında bu zmana kadar ara ara katı kaka yaptığında kırmızı renkte kan gördüm makat çatlağı dediler.oturma banyosu kremler duphalac idare ettik.
Çocuğun kakasinda kan görmek psikolojimi çok bozuyor ve ben kakası katilasmasin diye hergun kaka yapsın diye bekliyrum ve bağırsak yumuşatıcı şeyler vermek zorunda kalıyorum.etragimdakiler hergun kaka yapmak zorunda değil diye baskı yapıyor ama kakası biraz katı olsa kan geliyor. Bunun bir çözümü yokmu doktor bey ? Sürekli sert kakada kanayacak mi? Tedavi? Y da ileride bir sorun olur mu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Her kakada, kabiz olmasa bile, kan varsa, "Meckel Divertikulu" olabilir. Bir Cocuk Cerrahi gorsun.
|
|
![]() |
|
Gunes05 ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Her kaka da yok doktor bey biraz sert ya da kalın kaka da oluyor
Kakası kuru olmasın diye inanın sürekli yedirdigim yemekleri takip ediyorum Bu büyüdükçe kaybolacak birşey değil mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eger; tahris ise kaybolur, Her kakada gorurseniz, gosterin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|