Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Mamanın zararları..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumMamanın zararları..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Didemeee Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Konu: Mamanın zararları..
    Gönderim Zamanı: 22 Ara 2012 Saat 18:20
Merhaba Kadir Bey;

Kızım 1.5 yaşını geçmesine rağmen hala mama vermeye devam ediyorum. Biraz önce sizin bu konuyla ilgili hemen her yazınızı ve cevabınızı okudum ve kutu sütlerine geçmekte geç kaldığımızı fark ettim.
Peki bu zamana kadar "kazıklanmak" dışında, kızıma mama verdiğim için bir zarar vermiş olabilir miyim? Malum son zamanlardaki mama tartışmalarından dolayı şu an onu zehirlediğimi düşünüyorum. Unhappy
Cevabınız için şimdiden teşekkürler..

Didem
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119920
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2012 Saat 19:50
Hayir, hicbir zarariniz olmadi. Baba'ya attiginiz kaziklar haric.... Bizim "ulema" maalesef isin makulunu bilmez... Ya hep mama, ya hic mama... Isin bir makul siniri var. Ilk 4 ayda, alabilen aileler icin, mama tavsiye edilir. Ama 4 aydan sonra mamalara gerek kalmaz. Korkarim, eskiden 3 sene mama verin  diye tutturanlar, simdi ( sanki suc bastirir gibi) hic mama vermeyin'e geldiler. Sanki cocuk kandiriyorlar. Simdiye kadar su gariban halka attiklari kaziklar yetmiyormus gibi, simdide hakikaten mamaya ihtiyaci olan bebekleri zor duruma sokacaklar. Siz benim anlattiklarima bakin, her isin bir makul olcusu vardir. Korkarim eskiden beni " sut veren doktor" diye tenkit edenler, simdide; "mama tavsiye eden doktor" diye tenkit edecekler. Allahtan sizler sahidimsiniz.. Ben 30 seneden beri bunlari anlatirken akillari nerede idi?? Nerede olacak; mama firmalarinin verdigi hediyelerde idi...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.