|
Mastit |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Bsarıkaya ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nis 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 196 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bsarıkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mar 2020 Saat 21:26 |
Hocam yaklaşık 1 haftadır göğüs ucu ve altında artarak süren bi ağrı vardı. Çarşambadan bu yana ateş de devam ediyor. 19 aylık oğlum var ve emziriyorum. İlk yara ısırması sonucu oluşmuştu. Bugün doktora gittik, ultrason ve tahlil sonuçlarını yükleyeceğim. Hastanede parol ve antibiyotik verdiler serum şeklinde, yarından itibaren sabah akşam 6 doz iğne, sonrasında sabah akşam toplam 16 ağızdan antibiyotik verdiler.
Sizin görüşünüz değerli benim için, genel olarak bu kadar ağır bir durumda hissetmiyorum çünkü kendimi. Doktor, ateşim olmasa bile 3 gün 6 saatte bir parol hap almamıda istedi.
|
|
![]() |
|
Bsarıkaya ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nis 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 196 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bsarıkaya
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bsarıkaya
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bsarıkaya
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Isirilma sonucu, mikrop kapmis. Ben olsam, Igne yerine Aug..tin1000, gunde:2x1 verirdim. Zira verilen igne Penisilin olup, ortamdaki nerede ise butun bakteriler direnclidir.
O sersemin, yazdigi recetede oldugu gibi; Madecassol ve Bacroban: AGIZDAN VERILMEZLER! Cilde surulecek, ve en ufak bir faydalari bile olmayacak. Sadece, Bactroban'i saklayin, bir daha isirirsa, meme ucuna surun. Ilk zaman ise yarar ama, bu safhada bir ise yaramaz. Ne Ultrason'u??? Ne tahlili??? Resmen, sarlatan!! Ne bekliyor ki?? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bsarıkaya
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bsarıkaya
Hocam şimdi yazdığınız antibiyotiği alıyorum, kaç doz kaç gün kullanayım? Bir de onu kullanırken emzirebilir miyim? Ayrıca meme ucu yarası halen ufak bi yarık şeklinde, önerebileceğiniz bi krem var mıdır?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gunde:2x1 , kutuyu bitirin. Hassasiyet devam ederse, 1 kutu daha kullanin..
Emzirebilirsiniz. Yarik varsa, kremleri kullanin.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|