Forum Anasayfası Forum Anasayfası
Üye Kontrol Panel Menü Üye Kontrol Panel Menü Puan Sayfam Teşekkürlerim
  Tavsiye Et Tavsiye Et  SSS SSS  Forumu Ara Gelişmiş Arama  Forumu Ara   Takvim   Forum Üyelerini Göster Üye Listesi  Çıkış Çıkış [Misafir]

Teşekkürlerim
Simge Grup Katılımcı Üye  
Kullanıcı Adı: AyseUlusal  
Gönderilenler: 311  
Karizma : %0  
Teşekkürlerim : 18  

Teşekkür edilen mesajlar
Konu Mesaj Tarih
bebeklerde pekmez tuketimiShow MessageBen büyük kızıma da yediriyordum şimdi küçüğe de yediriyorum(5 aylıktan beri) yarım çay kaşığı ile başladım.Sonra kahvaltısına 1 tatlı kaşığı koydum.Şimdi normal kahvaltı ediyor bulamaç istemiyor bende...... DEVAMI...31.10.2009 11:36:27
BOŞANMA YA DA BOŞANMAMAShow MessageKimse böyle acılar çekmesin demek isterim ama maalesef çekenler var.Böyle bir durumda ben ne yaparım diye zaman zaman düşünürüm.Şiddet kesinlikle affedilir bir şey değil aldatmaya gelince;bu durum bence...... DEVAMI...13.06.2009 14:01:35
ÖĞRETMEN ANNELER BURAYAShow Message şengül bu bölümü açmana sevindim. matematik öğretmeniyim.5 aylık bir oğlum var.bende oğlumu kimseye emanet edemedeğim için bu yıl öğrencilerimden ayrıyım. Gaye ne güzel ikimizde aynı branştanız....... DEVAMI...14.05.2009 21:57:18
BU TESTİ YAPIN,KENDİNİZİ TANIYIN!Show MessageBU TESTİ YAPIN,KENDİNİZİ TANIYIN! Bu testi yapın, kendinizi tanıyın! İnsanlar sizin hakkınızda sandığınızdan farklı izlenimlere sahip olabilir. Gerçekten nasıl algılandığınızı siz de...... DEVAMI...25.02.2009 13:44:03
Sitemizde kaç tane çalışan anne var?Show MessageMerhaba,ben de Ankara'da ilköğretim okulu bünyesindeki anasınıfında öğretmenim (MEB). ... DEVAMI...03.01.2009 10:25:43
masum birer anneyiz (mutlaka okuyun çok güzelll)Show Message ... DEVAMI...24.11.2008 14:26:57
Çok güzellShow MessageIster evli,ister bekar olun.Ama mutlaka bu yaziyiokuyun...*Bülent, avucunu açmış kendisine doğru elini uzatan adama ters ters baktı. Elli yaşlarında gösteren adam, görmeye alıştığı hırpani kıyafetli dilencilere...... DEVAMI...23.10.2008 20:41:38
Çok güzellShow MessageIster evli,ister bekar olun.Ama mutlaka bu yaziyiokuyun...*Bülent, avucunu açmış kendisine doğru elini uzatan adama ters ters baktı. Elli yaşlarında gösteren adam, görmeye alıştığı hırpani kıyafetli dilencilere...... DEVAMI...23.10.2008 13:36:05
Çok güzellShow MessageIster evli,ister bekar olun.Ama mutlaka bu yaziyiokuyun...*Bülent, avucunu açmış kendisine doğru elini uzatan adama ters ters baktı. Elli yaşlarında gösteren adam, görmeye alıştığı hırpani kıyafetli dilencilere...... DEVAMI...23.10.2008 13:01:52
Çok güzellShow MessageIster evli,ister bekar olun.Ama mutlaka bu yaziyiokuyun...*Bülent, avucunu açmış kendisine doğru elini uzatan adama ters ters baktı. Elli yaşlarında gösteren adam, görmeye alıştığı hırpani kıyafetli dilencilere...... DEVAMI...22.10.2008 17:10:35
Çok güzellShow MessageIster evli,ister bekar olun.Ama mutlaka bu yaziyiokuyun...*Bülent, avucunu açmış kendisine doğru elini uzatan adama ters ters baktı. Elli yaşlarında gösteren adam, görmeye alıştığı hırpani kıyafetli dilencilere...... DEVAMI...22.10.2008 16:26:40
Çok güzellShow MessageIster evli,ister bekar olun.Ama mutlaka bu yaziyiokuyun...*Bülent, avucunu açmış kendisine doğru elini uzatan adama ters ters baktı. Elli yaşlarında gösteren adam, görmeye alıştığı hırpani kıyafetli dilencilere...... DEVAMI...22.10.2008 16:12:36
Hormon haritamız...Show MessageBuraya uygun mu bilemedim ama...Aylık hormon değişimleri kendinizi bazı günler enerjik, bazı günler bitkin hissetmenize neden olduğu gibi aynı zamanda libidonuzun düşük ya da yüksek olmasını sağlayan...... DEVAMI...19.06.2008 12:39:56
Sitemizde kaç tane çalışan anne var?Show MessageMerhaba,ben de Ankara'da ilköğretim okulu bünyesindeki anasınıfında öğretmenim (MEB). ... DEVAMI...11.06.2008 14:42:04
DORAShow Message Dora ve ben İnsan bakmaya doyamıyor ne kadar güzel bir poz bu böyleeeeeeMaşallahhhhhÇok güzelsin canım arkadaşımmmmÇook güzelsiniz.Bu günlerin tadını bol bol çıkar o kadar çabuk geçiyor ki...Sadece...... DEVAMI...15.05.2008 16:12:31
büyük prensesim ve kücük prensesim syf 30yeniShow Messageİkiz gibi olan fot hakikaten çok hoş ayarlasan yapamazsın valla.Kızın da çok tatlı allah bağışlasın... ... DEVAMI...12.05.2008 01:32:56
NİLGÜN'ÜN BABASINI KAYBETTİKShow MessageBaşınız sağolsun Allah kalanlara sabır versin... ... DEVAMI...09.05.2008 16:46:07
Tuana ve Hira ...syf 67Show MessageAllah bağışlasın annesi cimcimeyi... ... DEVAMI...08.05.2008 15:08:29
18 mesaj/sayfa

Toplam : 18 teşekkür

KonuMesaj