| Teşekkür edilen mesajlar |
|
Konu |
|
Mesaj |
Tarih |
 | Ankara Sohbet |  | selam, nasılsınız arkadaşlar:) şehnazcım nasıl büyütmüşsün İrfanımı yaa..canım benim çok tatlı görünüyor maşallah...görüşsekte bi mıncıklasam onu...bugün ne kadar serindi hava, Göksu parka gittik Emirle...... DEVAMI... | 04.04.2010 19:14:47 |
 | Ankara Sohbet |  | selam arkadaşlar:)) nasılsınız herkes iyidir umarım...yazışmalar başka yeremi taşındı acaba?? yada birkaç gündür yazılmamış sanırım...Suzicim Şhnazcım iyisinizdir umarım..özledim sizi...Şükrandan ne haber,göremedim...... DEVAMI... | 29.03.2010 21:15:01 |
 | Ankara Sohbet |  | selam arkadaşlar:)) nasılsınız herkes iyidir umarım...yazışmalar başka yeremi taşındı acaba?? yada birkaç gündür yazılmamış sanırım...Suzicim Şhnazcım iyisinizdir umarım..özledim sizi...Şükrandan ne haber,göremedim...... DEVAMI... | 25.03.2010 13:24:40 |
 | ANKARA BULUŞTUU |  | O kadar uzun uzun yazdım tam herkesi öpüyorum yazdım yollayacaktımki sayfa güncellendi....küstüm yazmıyorum zaten resimde yok bendekızlar ilerleyen saatlerde eklerler resimleri, siz merak ede durunnapıyım...... DEVAMI... | 30.12.2009 16:51:56 |
 | 2 yaş sendromu |  | Duygucum çocuklarda herşeyde olduğu gibi bu durumda da sihirli sözcük ''SABIR''....çocuğun her ağladığında,bağırdığına,seni tırmaladığında,ısırdığında,tekmelediğinde vs. vs. bileceksinki...... DEVAMI... | 06.12.2009 20:24:21 |
 | Kayıp Aranıyor |  | heyyy yaşasın benide merak eden birileri varmış çok sevindim)))) kızlar hakikaten bu aralar giremiyorum çünkü oğlum çok zor bi dönem geçiriyor...acayip huysuz,depresyonlu,inatçı,agrasif...şükür bir haftadır...... DEVAMI... | 17.10.2009 17:42:40 |
 | Kayıp Aranıyor |  | heyyy yaşasın benide merak eden birileri varmış çok sevindim)))) kızlar hakikaten bu aralar giremiyorum çünkü oğlum çok zor bi dönem geçiriyor...acayip huysuz,depresyonlu,inatçı,agrasif...şükür bir haftadır...... DEVAMI... | 17.10.2009 00:35:57 |
 | Kayıp Aranıyor |  | heyyy yaşasın benide merak eden birileri varmış çok sevindim)))) kızlar hakikaten bu aralar giremiyorum çünkü oğlum çok zor bi dönem geçiriyor...acayip huysuz,depresyonlu,inatçı,agrasif...şükür bir haftadır...... DEVAMI... | 16.10.2009 13:38:27 |
 | Kayıp Aranıyor |  | heyyy yaşasın benide merak eden birileri varmış çok sevindim)))) kızlar hakikaten bu aralar giremiyorum çünkü oğlum çok zor bi dönem geçiriyor...acayip huysuz,depresyonlu,inatçı,agrasif...şükür bir haftadır...... DEVAMI... | 16.10.2009 11:41:29 |
 | ANKARA BULUŞTUU |  | ewet walla öyle oldu, bizde istanbul resimlerin konuşurken Ankara gelecekcuma günü buluşmaya karar verdik dün olmadı hadi pazar olsun dedik iyide oldu...bizim resimlerle idare edin artık ... DEVAMI... | 11.10.2009 02:04:39 |
 | ANKARA BULUŞTUU |  | çok güzeldi canım inşallah bir dahaki buluşmaya katılırsın artık...Şükran,Mine,Suzan ve ben vardık...Kumru gelicem diyordu gelemedi, Şehnaz rahatsızlanmış maalesef katılamadı, Fatma Tülay gelicem dedi...... DEVAMI... | 11.10.2009 02:04:16 |
 | ANKARA BULUŞTUU |  | O kadar uzun uzun yazdım tam herkesi öpüyorum yazdım yollayacaktımki sayfa güncellendi....küstüm yazmıyorum zaten resimde yok bendekızlar ilerleyen saatlerde eklerler resimleri, siz merak ede durunnapıyım...... DEVAMI... | 11.10.2009 02:03:38 |
 | ANKARA BULUŞTUU |  | O kadar uzun uzun yazdım tam herkesi öpüyorum yazdım yollayacaktımki sayfa güncellendi....küstüm yazmıyorum zaten resimde yok bendekızlar ilerleyen saatlerde eklerler resimleri, siz merak ede durunnapıyım...... DEVAMI... | 13.09.2009 15:27:26 |
 | ANKARA BULUŞTUU |  | O kadar uzun uzun yazdım tam herkesi öpüyorum yazdım yollayacaktımki sayfa güncellendi....küstüm yazmıyorum zaten resimde yok bendekızlar ilerleyen saatlerde eklerler resimleri, siz merak ede durunnapıyım...... DEVAMI... | 20.08.2009 11:15:50 |
 | ANKARA BULUŞTUU |  | O kadar uzun uzun yazdım tam herkesi öpüyorum yazdım yollayacaktımki sayfa güncellendi....küstüm yazmıyorum zaten resimde yok bendekızlar ilerleyen saatlerde eklerler resimleri, siz merak ede durunnapıyım...... DEVAMI... | 18.08.2009 08:05:05 |
 | ANKARA BULUŞTUU |  | O kadar uzun uzun yazdım tam herkesi öpüyorum yazdım yollayacaktımki sayfa güncellendi....küstüm yazmıyorum zaten resimde yok bendekızlar ilerleyen saatlerde eklerler resimleri, siz merak ede durunnapıyım...... DEVAMI... | 17.08.2009 23:56:55 |
 | ANKARA BULUŞTUU |  | çok güzeldi canım inşallah bir dahaki buluşmaya katılırsın artık...Şükran,Mine,Suzan ve ben vardık...Kumru gelicem diyordu gelemedi, Şehnaz rahatsızlanmış maalesef katılamadı, Fatma Tülay gelicem dedi...... DEVAMI... | 17.08.2009 20:54:31 |
 | ANKARA BULUŞTUU |  | O kadar uzun uzun yazdım tam herkesi öpüyorum yazdım yollayacaktımki sayfa güncellendi....küstüm yazmıyorum zaten resimde yok bendekızlar ilerleyen saatlerde eklerler resimleri, siz merak ede durunnapıyım...... DEVAMI... | 17.08.2009 20:54:05 |
 | ANKARA BULUŞTUU |  | O kadar uzun uzun yazdım tam herkesi öpüyorum yazdım yollayacaktımki sayfa güncellendi....küstüm yazmıyorum zaten resimde yok bendekızlar ilerleyen saatlerde eklerler resimleri, siz merak ede durunnapıyım...... DEVAMI... | 17.08.2009 17:22:51 |
 | ANKARA BULUŞTUU |  | O kadar uzun uzun yazdım tam herkesi öpüyorum yazdım yollayacaktımki sayfa güncellendi....küstüm yazmıyorum zaten resimde yok bendekızlar ilerleyen saatlerde eklerler resimleri, siz merak ede durunnapıyım...... DEVAMI... | 17.08.2009 09:13:07 |
 | ANKARA BULUŞTUU |  | çok güzeldi canım inşallah bir dahaki buluşmaya katılırsın artık...Şükran,Mine,Suzan ve ben vardık...Kumru gelicem diyordu gelemedi, Şehnaz rahatsızlanmış maalesef katılamadı, Fatma Tülay gelicem dedi...... DEVAMI... | 16.08.2009 18:53:51 |
 | ANKARA BULUŞTUU |  | O kadar uzun uzun yazdım tam herkesi öpüyorum yazdım yollayacaktımki sayfa güncellendi....küstüm yazmıyorum zaten resimde yok bendekızlar ilerleyen saatlerde eklerler resimleri, siz merak ede durunnapıyım...... DEVAMI... | 16.08.2009 18:45:58 |
 | ANKARA BULUŞTUU |  | O kadar uzun uzun yazdım tam herkesi öpüyorum yazdım yollayacaktımki sayfa güncellendi....küstüm yazmıyorum zaten resimde yok bendekızlar ilerleyen saatlerde eklerler resimleri, siz merak ede durunnapıyım...... DEVAMI... | 15.08.2009 23:03:49 |
 | Boşanmıyorum!!!syf 4 |  | çok üzüldüm canım yaa..keşke olay bu boyuta gelmeden halledilebilseydi..eşlerin zamanla birbirine sabrı,ilgisi,saygısı,şefkati azalıyor ne yazıkki...belkide konuşulp halledilecek şeyler için bile ''amaaan...... DEVAMI... | 12.08.2009 17:01:46 |
| 25 mesaj/sayfa | | | | | |