Forum Anasayfası Forum Anasayfası
Üye Kontrol Panel Menü Üye Kontrol Panel Menü Puan Sayfam Teşekkürlerim
  Tavsiye Et Tavsiye Et  SSS SSS  Forumu Ara Gelişmiş Arama  Forumu Ara   Takvim   Forum Üyelerini Göster Üye Listesi  Çıkış Çıkış [Misafir]

Teşekkürlerim
Simge Grup Kıdemli Üye  
Kullanıcı Adı: rabia narin  
Gönderilenler: 1140  
Karizma : %12  
Teşekkürlerim : 228  

Teşekkür edilen mesajlar
Konu Mesaj Tarih
Ankara SohbetShow Messageselam, nasılsınız arkadaşlar:) şehnazcım nasıl büyütmüşsün İrfanımı yaa..canım benim çok tatlı görünüyor maşallah...görüşsekte bi mıncıklasam onu...bugün ne kadar serindi hava, Göksu parka gittik Emirle...... DEVAMI...04.04.2010 19:14:47
Ankara SohbetShow Messageselam arkadaşlar:)) nasılsınız herkes iyidir umarım...yazışmalar başka yeremi taşındı acaba?? yada birkaç gündür yazılmamış sanırım...Suzicim Şhnazcım iyisinizdir umarım..özledim sizi...Şükrandan ne haber,göremedim...... DEVAMI...29.03.2010 21:15:01
Ankara SohbetShow Messageselam arkadaşlar:)) nasılsınız herkes iyidir umarım...yazışmalar başka yeremi taşındı acaba?? yada birkaç gündür yazılmamış sanırım...Suzicim Şhnazcım iyisinizdir umarım..özledim sizi...Şükrandan ne haber,göremedim...... DEVAMI...25.03.2010 13:24:40
ANKARA BULUŞTUUShow MessageO kadar uzun uzun yazdım tam herkesi öpüyorum yazdım yollayacaktımki sayfa güncellendi....küstüm yazmıyorum zaten resimde yok bendekızlar ilerleyen saatlerde eklerler resimleri, siz merak ede durunnapıyım...... DEVAMI...30.12.2009 16:51:56
2 yaş sendromuShow MessageDuygucum çocuklarda herşeyde olduğu gibi bu durumda da sihirli sözcük ''SABIR''....çocuğun her ağladığında,bağırdığına,seni tırmaladığında,ısırdığında,tekmelediğinde vs. vs. bileceksinki...... DEVAMI...06.12.2009 20:24:21
Kayıp AranıyorShow Messageheyyy yaşasın benide merak eden birileri varmış çok sevindim)))) kızlar hakikaten bu aralar giremiyorum çünkü oğlum çok zor bi dönem geçiriyor...acayip huysuz,depresyonlu,inatçı,agrasif...şükür bir haftadır...... DEVAMI...17.10.2009 17:42:40
Kayıp AranıyorShow Messageheyyy yaşasın benide merak eden birileri varmış çok sevindim)))) kızlar hakikaten bu aralar giremiyorum çünkü oğlum çok zor bi dönem geçiriyor...acayip huysuz,depresyonlu,inatçı,agrasif...şükür bir haftadır...... DEVAMI...17.10.2009 00:35:57
Kayıp AranıyorShow Messageheyyy yaşasın benide merak eden birileri varmış çok sevindim)))) kızlar hakikaten bu aralar giremiyorum çünkü oğlum çok zor bi dönem geçiriyor...acayip huysuz,depresyonlu,inatçı,agrasif...şükür bir haftadır...... DEVAMI...16.10.2009 13:38:27
Kayıp AranıyorShow Messageheyyy yaşasın benide merak eden birileri varmış çok sevindim)))) kızlar hakikaten bu aralar giremiyorum çünkü oğlum çok zor bi dönem geçiriyor...acayip huysuz,depresyonlu,inatçı,agrasif...şükür bir haftadır...... DEVAMI...16.10.2009 11:41:29
ANKARA BULUŞTUUShow Messageewet walla öyle oldu, bizde istanbul resimlerin konuşurken Ankara gelecekcuma günü buluşmaya karar verdik dün olmadı hadi pazar olsun dedik iyide oldu...bizim resimlerle idare edin artık ... DEVAMI...11.10.2009 02:04:39
ANKARA BULUŞTUUShow Messageçok güzeldi canım inşallah bir dahaki buluşmaya katılırsın artık...Şükran,Mine,Suzan ve ben vardık...Kumru gelicem diyordu gelemedi, Şehnaz rahatsızlanmış maalesef katılamadı, Fatma Tülay gelicem dedi...... DEVAMI...11.10.2009 02:04:16
ANKARA BULUŞTUUShow MessageO kadar uzun uzun yazdım tam herkesi öpüyorum yazdım yollayacaktımki sayfa güncellendi....küstüm yazmıyorum zaten resimde yok bendekızlar ilerleyen saatlerde eklerler resimleri, siz merak ede durunnapıyım...... DEVAMI...11.10.2009 02:03:38
ANKARA BULUŞTUUShow MessageO kadar uzun uzun yazdım tam herkesi öpüyorum yazdım yollayacaktımki sayfa güncellendi....küstüm yazmıyorum zaten resimde yok bendekızlar ilerleyen saatlerde eklerler resimleri, siz merak ede durunnapıyım...... DEVAMI...13.09.2009 15:27:26
ANKARA BULUŞTUUShow MessageO kadar uzun uzun yazdım tam herkesi öpüyorum yazdım yollayacaktımki sayfa güncellendi....küstüm yazmıyorum zaten resimde yok bendekızlar ilerleyen saatlerde eklerler resimleri, siz merak ede durunnapıyım...... DEVAMI...20.08.2009 11:15:50
ANKARA BULUŞTUUShow MessageO kadar uzun uzun yazdım tam herkesi öpüyorum yazdım yollayacaktımki sayfa güncellendi....küstüm yazmıyorum zaten resimde yok bendekızlar ilerleyen saatlerde eklerler resimleri, siz merak ede durunnapıyım...... DEVAMI...18.08.2009 08:05:05
ANKARA BULUŞTUUShow MessageO kadar uzun uzun yazdım tam herkesi öpüyorum yazdım yollayacaktımki sayfa güncellendi....küstüm yazmıyorum zaten resimde yok bendekızlar ilerleyen saatlerde eklerler resimleri, siz merak ede durunnapıyım...... DEVAMI...17.08.2009 23:56:55
ANKARA BULUŞTUUShow Messageçok güzeldi canım inşallah bir dahaki buluşmaya katılırsın artık...Şükran,Mine,Suzan ve ben vardık...Kumru gelicem diyordu gelemedi, Şehnaz rahatsızlanmış maalesef katılamadı, Fatma Tülay gelicem dedi...... DEVAMI...17.08.2009 20:54:31
ANKARA BULUŞTUUShow MessageO kadar uzun uzun yazdım tam herkesi öpüyorum yazdım yollayacaktımki sayfa güncellendi....küstüm yazmıyorum zaten resimde yok bendekızlar ilerleyen saatlerde eklerler resimleri, siz merak ede durunnapıyım...... DEVAMI...17.08.2009 20:54:05
ANKARA BULUŞTUUShow MessageO kadar uzun uzun yazdım tam herkesi öpüyorum yazdım yollayacaktımki sayfa güncellendi....küstüm yazmıyorum zaten resimde yok bendekızlar ilerleyen saatlerde eklerler resimleri, siz merak ede durunnapıyım...... DEVAMI...17.08.2009 17:22:51
ANKARA BULUŞTUUShow MessageO kadar uzun uzun yazdım tam herkesi öpüyorum yazdım yollayacaktımki sayfa güncellendi....küstüm yazmıyorum zaten resimde yok bendekızlar ilerleyen saatlerde eklerler resimleri, siz merak ede durunnapıyım...... DEVAMI...17.08.2009 09:13:07
ANKARA BULUŞTUUShow Messageçok güzeldi canım inşallah bir dahaki buluşmaya katılırsın artık...Şükran,Mine,Suzan ve ben vardık...Kumru gelicem diyordu gelemedi, Şehnaz rahatsızlanmış maalesef katılamadı, Fatma Tülay gelicem dedi...... DEVAMI...16.08.2009 18:53:51
ANKARA BULUŞTUUShow MessageO kadar uzun uzun yazdım tam herkesi öpüyorum yazdım yollayacaktımki sayfa güncellendi....küstüm yazmıyorum zaten resimde yok bendekızlar ilerleyen saatlerde eklerler resimleri, siz merak ede durunnapıyım...... DEVAMI...16.08.2009 18:45:58
ANKARA BULUŞTUUShow MessageO kadar uzun uzun yazdım tam herkesi öpüyorum yazdım yollayacaktımki sayfa güncellendi....küstüm yazmıyorum zaten resimde yok bendekızlar ilerleyen saatlerde eklerler resimleri, siz merak ede durunnapıyım...... DEVAMI...15.08.2009 23:03:49
Boşanmıyorum!!!syf 4Show Messageçok üzüldüm canım yaa..keşke olay bu boyuta gelmeden halledilebilseydi..eşlerin zamanla birbirine sabrı,ilgisi,saygısı,şefkati azalıyor ne yazıkki...belkide konuşulp halledilecek şeyler için bile ''amaaan...... DEVAMI...12.08.2009 17:01:46
25 mesaj/sayfa

Toplam : 228 teşekkür

KonuMesaj