|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Didemerve
Üye
Kayıt Tarihi: 09 Eyl 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Didemerve
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Memede sertlıkGönderim Zamanı: 22 Kas 2016 Saat 17:13 |
|
Doktor bey. Gecen yıl bu aylarda sıze bunu yazmştm 8 yasındakı kızımın sol memesınde ufak bı şişlik vardı acıyordu. Bır ayda gecmıştı.6 yasında ılk kez olmştu ondan once yıne gectı. Gecen yıl ibrahim erkul a gıttım tavsıyenızle. Muayne ettı.norolojk muayne. Hatta ışıkla göz arkasına baktı. Sebepsz bır buyume normal olabılır dedı. Bı dr zamannda hıpofız MR ı cekmeye kalkmştı adenom olabılır dıye. Rontgen cektı kemık yaşı baktı normaldı. mR cektırmedık.şimdi 3. Kez nohut kadar bısey var ve acıyor. Hocam bu iş tekrarlayıp duruyor. Yalnz dıkkat edıyorum sankı üst üste tavuk yedıgınde oluyor. . Bışey var da gecıkırsek dıye korkuyorum??ne dersınız?
Düzenleyen Didemerve - 22 Kas 2016 Saat 17:15 |
|
|
Selinserranınannesi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Kas 2016 Saat 20:18 |
|
Kurcalamayin, ELLEMEYIN....
Tek basina bu sekildeki sisliklerin hicbir anlami olamaz. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 22 Kas 2016 Saat 20:18 |
|
![]() |
|
Didemerve
Üye
Kayıt Tarihi: 09 Eyl 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 86 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Didemerve
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Kas 2016 Saat 23:49 |
|
Sagolun hocam. Rahatlarıyorsunuz
|
|
|
Selinserranınannesi
|
|
![]() |
|
Mamafi
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Ara 2016 Saat 00:25 |
|
Kadir bey. Tekrar merhaba. Bu maili atan didemerve benım. Kullanıcı adım degıstı mecburen. 8 yasındakı kızımın sol memesındeki şişlikten bahsetmıştım. Geçmek yerıne cevız büyüklüğüne geldi. Göğüs uçu da içine kaçmış hatta. Bu ara bı kaç kez arkadaşlarının çarptığını söyledı. Kendı de çarptı. Ondan büyümüş olabılır mı?buyuse de mı hıc bır yere götürmeyim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Ara 2016 Saat 06:21 |
|
Kizarirsa, mikrop kapmis demektir.. Kiziniz da iyi tembih edin, memeyi ellemesin.. Bazi kizlar meme buyumesini bir marifet sanirlar ve masajla bu hale getirirler. Tek basina meme buyumesinin bir anlami yoktur. Beraberinde; killanmalar, koku degisikligi, genital organda eriskin manzarasi olmasi, kalcada genisleme gibi arazlarinda olmasi, Erken gelisme ye delalet eder. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|