|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
bonibon81
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bonibon81
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: memeden kesme ile ilgiliGönderim Zamanı: 18 Mar 2014 Saat 22:49 |
|
merhaba kadir bey
oğlum 30 aylık ve ben 10 gün önce memeden kestim ama çok huysuz ve artık oğlen uyumuyor uyumaya göturunce cok uykusu olduğu halde bağıra bağıra ağlıyor 1 bant yapıstırdım çok üzüldü ve bidaha görmek istemedi bu oğlumda bi tramva yaratırmı ne yapmalıyım 2 oğlen uykusunu kaç yasına kadar tavsiye ediyorsunuz 3 tecrubelerinize dayanarak tekrar öğle uykusunu donermi 4 bide çok sinirlii ve huysuz heleki istediği biseyi yapmayalım bağıra bağıra ağlıyor yerlerde tepiniyor bizde dayanamayıp zaman zaman ona bağırıyoruz görmezdenmı gelelim napalım bilemiyoruz memeden kestiğime bin pişman oldum mahvettim çocuğu ama gece uyumuyordu hocam bende çok yoruldum surekli sevdiği seyleri ypıyoruz uyku için zorlamamalımıyım 5 bide karanlıktan korkmaya basladı normalmi nasıl yaklasmalıyız onceki cevaplarınız için ayrıca çok tesekkurlerımı sunarım
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Mar 2014 Saat 23:36 |
|
Cevap yazdim. iki defa ayni suali sormussunuz. Tercih sizin....
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|