Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - mikrop kapmış(ishal ve kusma)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forummikrop kapmış(ishal ve kusma)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3314
Mesajın Direkt Linki Konu: mikrop kapmış(ishal ve kusma)
    Gönderim Zamanı: 16 Ara 2009 Saat 11:57
Merhabalar Kadir Bey
2.5 yaşında kızımın 10 gündür kusma ve ishali var, ateş ya da grip belirtileri yok aksine buz gibi kızım. 10 gündür elma, mandalina ve suyla ayakta duruyor, bunların dışında tek lokma yemiyor on gün içinde 14 kilodan 12 kiloya kadar düştü yerinde duramayan kıpır kıpır yavrum kolunu bile kaldrıacak hali yok
doktora götürdüm kan idrar kaka tahlili yapıldı önemli birşey çıkmadı doktorumuz mikrop kapmış yediği içtiği birşeyden dedi birde grip olacaktır belki deyip dolven ve peditus yazdı evde var dedim dinletemedim yazdı yine de tahlil sonuçlarında nadiren lökosit görüldü yazıyor
ayrıca kalpte çarpınıtı ve üfürüm olduğunu söyledi
10 gündür bu kadar kusmaya ishale mikrop kalır mıydı geceleri sabaha kadar nöbetteyiz yarım saatte bir kalkıp kusuyor mide boş olduğundan içi sökülüyor sanki kızımın kötü kokulu sarı su kusuyor ishal deseniz su gibi öyle mukuslu filan değil kahverengi su gibi aynı
ateşle olursa domuz giribidir yazmışsınız iki gündür kusma ve ishalle ilgili yazılarınızı okuyorum ama dediğim gibi hiç ateşi yok tam aksine elleri ayakları buz kesiyor
ben anneyim kızımın ne zaman ateşi var ne zaman yok bilirim her saat onunla beraberim o soğukluğuna rağmen doktor ateşini ölçtü 37 derece çıktı
ishal diyeti verdi ama yemiyor ki hiç bir şey denemediğim yemek kalmadı şeker çikolata hastasıdır onlara bile yüz çeviriyor yemiyor
ben ne yapmalıyım şaşırdım uzun yazdım ne olur kusuruma bakmayın şimdiye kadar tüm sıkıntılarımızda içimizi ferahlattınız ne dediyseniz çıktı gerçekten acaba isteyebileceğim başka bir tahlil filan varmıdır ne yapabilirim kızım için yardımcı olursanız çok sevinirim son 4-5 günümüz hastanede geçti bir çare bulamadık lütfen bir yol bir ışık gösterin
şimdiden teşekkürler ederim Kadir Bey
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119482
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2009 Saat 15:01
İshal başladıktan sonra kusmanın devam etmesi iki hastalıkta çok tipiktir; Rotavirüs ishali ve Tifo gastroenteriti.. Her iki hastalıkta tedavisiz geçer. Çocuk ishallerinde diyet bir işe yaramaz.. Siz bol sıvı vermeye ve  beslemeye devam edin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.