Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Mukuslu kaka alerji
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumMukuslu kaka alerji

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cansel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cansel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Mukuslu kaka alerji
    Gönderim Zamanı: 01 Tem 2017 Saat 09:29
Kadir bey merhaba,
Bilgisiz doktorların arasında kıvranıyorum nolur yardım edin.benim kızım 34 haftalık doğru ve küvezde mama verildiği için anne sütünü reddetti.ilk zamanlar sağıp verdim bir mama bir süt şeklimde sonra sütüm azaldı her emzirme denememde başarısız oldum mama tadı al dığından biberonla bile süt istemedi ve kızım 2 aylıktan sonra komple mama almaya başladı.3 aylıkken kakasında mukus ve vücudunda en fazla 4ü geçmeyen kızarıklıllar olmaya geçmeye başladı sivilce gibi.doktorumuz ciddi reaksiyonlar olmadığını kilo alımı iyi ol duğundan görmezden gelip devam etmemi söyledi.bu konuda doğrumu yaptık bilmiyorum sizce?dpktorumuz progomini sevmez kilo alamaz diye düşünerek değiştirmedi.biz bu şekilde devam ettik.6 aylık olunca kızımın maması 2 numaraya geçince ve ek gıda olarak patates havuç kabak pirinç vermeye başlayınca aşıda olduk tabi kızım günde 5_6 kere yeşil sulu ve oldukça mukuslu kaka yapmaya başladı.kızarıklıklarda artma yok en fazla 3_4 oda her zaman değil.sürekli acıkıyor.sizin bir yorumunuzda anne sütü fazla geliyor ondan mukuslu ve kanlı kaka yorumunuzu okuyunca bir ümit belki böyle birşeydir dedim.nolur bana yardımcı olun.mamanın fazla gelmesinden olabilirmi benim ne yapmam gerekir.emziren anneler ön sütü alıp veriyor.ben ne yapabilirim mamada.doktorumuz en sonki kaka tahlilinde bol lokosit ve belirsiz kan sonucnu görünce bizi alerji vr gastroloji bölümüne yönlendirdi.kızım 3 ve 5 ayda rota aşısı oldu.sizce ne yapmalıyım bana bir yol gösterirmisiniz alerji gastroloji gitmelimiyim yada fazla beslenmemi.teşekkür ederim hocam.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117214
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Tem 2017 Saat 18:07
Messenger den cevapladim.. LUTFEN, 99 yerden ayni suali sormayin... 
Yukarı Dön
cansel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı cansel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Tem 2017 Saat 09:42
çok özür dilerim hocam.ilk burdan yazmıştım fakat sistem hata verince messengerdan ulaştım size.sonra sorum burayada düşmüş.Tekrar kusura bakmayın.Saygılarımı sunarım.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.