Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - mukuslu kaka
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forummukuslu kaka

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
emir ebrar Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emir ebrar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: mukuslu kaka
    Gönderim Zamanı: 14 Nis 2017 Saat 20:58
Merhaba  kadir  bey  2 aylık kızım  1 kaç gündür  sümük şeklinde sarı ile  yeşil arası  kaka  yapıyor  biraz araştırma yaptım  anne sütünü fazla gelmesi yani  ön sütün çok gelmesi sonucu olur diyor sizce neden oluyor  yada ishal mi anlamadım  tam sürekli olarak  ağlıyor gece gün hiç durmadan aç değil eminim 2 saatten az zaman da emziriyorum hazımsızlık  yapar mı 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117259
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nis 2017 Saat 21:21
Anne sutu alanlarda, "Ishal" diyebilmek icin, kaka sayisinin, gunde;7 defadan fazla olmasi gerekir..
Kilosunu takip edin, hastalik durumunda; kilo kaybi olur..
Fazla yedirmekten olursa; fazladan kilo alimi vardir.
Bu konuyu eski cevaplardan okuyun.. Meme aralari EN AZ 4 saat olsun.. Hatta , bekleyin aciksin aglasin,
o zaman memeyi verin.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Nis 2017 Saat 21:24
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emir ebrar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Nis 2017 Saat 22:54
O kadar şiddetli ağlıyor  ki kadir bey bi tek memede sakinlesiyor bu yüzen saatte  1 emiyor  gece derin uykuya geçince bazen 5 saati bile buluyor emmesi kilosu yaklaşık  1 buçuk hafta önce 5 kiloydu 1 hafta sonra 2 aylık oluyor  ayda yaklaşık 1400kg alıyor anne sütüyle 1 haftada 600 gram  alıyor sizce çok mu normal  mi
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Nis 2017 Saat 06:47
Anormal fazla kilosu var.. Acaba; cok terliyor da, susadigi icin mi memeye saldiriyor??
aralarda, biraz su teklif edin, bakalim alacakmi..
Odasinin sicakligi SERIN olsun, elbiseleri, basi terlemeyecek kadar az olsun..
Evet, baya anormal... Su teklifini yapin, sonucu yazin..
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emir ebrar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nis 2017 Saat 12:49
Merhaba  kadir bey  bebeğe su verin ve sonucu yazın demiştiniz  verdim suyu reddetmedi  içti ama beni emmesi değişmedi ağlamaları durmadi tek memede sakinlesiyor kilo alımı iyi aç olmadığından  eminin bu arada kakası hala sümüklü doktora  gittik ve tüm süt ve süt  ürünlerini  kesti benden doktor  kakası duzelir dedi bide gazı da süt ürünlerine alerjisi olabilir ve bu yüzden ağlıyor olabilir dedi mukuslu kaka devam ederse sonunda kan geliyor  dedi buda beni açıkçası  endişelendiriyor  1 hafta olacak ki süt  içeren hiç birşey yemiyorum ama kakası hala değişmedi 

Düzenleyen emir ebrar - 26 Nis 2017 Saat 12:55
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nis 2017 Saat 19:01
SAKIN o sahtekara inanmayin, meme aralarini acin duzelir... Cok yedirdiginiz icin o sekilde kaka yapiyor.
Hic mi yazilarimi okumadiniz????? 
Sakin diyet filan yapmayin...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.