Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - narkozun bebege zarari
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumnarkozun bebege zarari

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
htcserra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 133
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı htcserra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: narkozun bebege zarari
    Gönderim Zamanı: 15 Şub 2015 Saat 01:11
Iyi aksamlar hocam.sizin fikirleriniz benim icin cok obemli o yuzdeb bi konu hakkinda
fikirlerinizi ihtiyacim var.hocam 4 ay once sezeryanla dogum yaptim.dogumdan sonra tesadufen
saframda cok kucuk taşlar oldugunu ogrendim.gecen haftada agri ile acile gittim.safra kesesi iltihaplanmis ve camurlasmis o yuzden antibiyotik kullandim ve bittti.doktoklar acil safra kesesinin alinmasi gerektigini soyledi.
hocam size sorum şu: bebegim cok kucuk ameliyattaki narkoz sutume gecermi ve bebegim sutten kesilirmi ve de sutum azalirmi.sadece 1 gunlugune mama versem acaba emmeyi birakirmi bebek.cok tedirginim bu yuzden ve korkuyorum
bebegim etkilenecek diye.nasil bir yol izlemeliyim hocam.simdiden tesekkur ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119463
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2015 Saat 01:17
Anestezi esnasinda verilen ilaclar sute gecse bile, cocuk bu maddeleri DAMAR veya SOLUNUM YOLU ILE DEGIL, SINDIRIM YOLUNDAN ALACAGINDAN ETKI ETMEZLER...

Aleyhte bir sey soyleyen bir soytari olursa, onu bunu soyleyin, bakalim nasil cevap verecek.. Oyle iskembeden atmakla doktorluk olmaz.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Şub 2015 Saat 01:17
Yukarı Dön
htcserra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 133
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı htcserra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2015 Saat 11:43
Hocam o zaman ameliyattan hemen sonra emzirebilirim degil mi.doktor ancak 3-4saat sonra emzirirsin demisti.benim icin sizin dediginiz onemli.hocam ameliyat sonrasi 6 saat bisey yemem icmem yasakmis diyelim ki sutum bebegime yetmedi ne yapmami onerirsiniz.mama vermek istemiyorum ama zorda kalirsam ne yapiyim.simdiden o degerli vaktinizi ayirdihiniz icin cok tesekkur ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119463
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Şub 2015 Saat 18:45
Emzirin, sutunuz yetmezde, cocuk acliktan aglarsa, mecburen; 1-2 sefer "kutu sutlerinden" verirsiniz. Bu yasta; Mama gerekmez..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.