|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zeynepp ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 200 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Oca 2015 Saat 17:08 |
Hocam merhaba.6 yasindaki kizim bir ayi askin suredir surekli ic ceker gibi derin nefes aliyor.Akciger filmi cekildi solunum testi yapildi bir sorun yok dendi.Dunden beri bu durum artti gece yatirdim nefes alamiyorum diye kaljti bugun okuldan geldi yine nefes alamiyorum diyor surekli derin nefes aliyor.Gercekten nefes darligi cekip cekmedigini nasil anlarim.Hangi tetkikleri yaptirmamiz gerekir lütfen bir yol gösterin çok endişelenmeye basladim saygilarimla...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu testleri isteyen doktor; ya aptalin teki, yada anasinin gozu!!
Kizinizin; KAFASI BOZUK... Ya bir kiskanclik var, yada okulda bir problem var yada, asik(!) Biraz agzini aramaniz, onunla dertlesmeniz yeterlidir. Eski maillere bakin, ornek cok... O aptal doktora da, bu hakeretlerimi aynen iletin... |
|
![]() |
|
zeynepp ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Oca 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 200 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam okula gitmek istemiyor okumayi cabuk ogrendi ama okumak odev yapmakta istemiyor.Dediginiz gibi bunlar yuzunden olabilir demek.Bu okul konusunda nasil davranalim peki ?Onu zorlayalim mi rahat mi birakalim bilemedim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117990 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Konusun, dertlesin.. Emin olun, sizin ona yaklasiminiz bile cocugu rahatlatacaktir. Gerekiyorsa, derslerinde yardimci olun.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam çok sagolun.Bize solunum testinde ventolin verdiler sonra tekrar test yaptılar bariz rahatlama var ventolin kullanan dediler.Gecmezse tomografi çekeriz dediler.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN..... SAKIN bu bayat hileyi yemeyin.... Aynisi sizede uygulansa, sizdede ayni sey olur.. Bunlar resmen; KOMIK doktorlar...
Sinekten yag cikarmakta uzerlerine yoktur..Bu kadar basit bir durumdan bile bakin gorun, ne marazlar cikariyorlar... Birde, Tomografi cekermis!!!! Pust... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|