Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ne olabilir
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ne olabilir

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Humasli Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 167
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Humasli Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ne olabilir
    Gönderim Zamanı: 26 Şub 2024 Saat 10:05
Hocam merhaba. Kızım 8 yaşında 24 kilo. 6 aylıktan beri sizin söylediklerinize göre ilerliyorum. O zamanlar çok sık ateşli hastalık oluyordu ve biz her ay hastanede yatıyorduk.  Kemik iliği çalışmıyor dendi karnının şişliğinden dolayı ciğeri büyüyor dendi. Size sorduğumda kan ilacını kesmem gerektiğini söylediniz kesince hastalıkları azaldı ciğeri normale dönmüştü. Şimdiki sorunum ise yaklaşık 1 yıldır geçmeyen kuru gıcık tarzı öksürüğü hocam. Yorulduğu terlediği an başlıyor sabaha kadar sürüyor. Gece uyurken hırıltılı nefes alıyor nefes verirken ıslık sesi çikiyor sürekli. Birden öksürük atağıyla uyanıyor ve kusuyor balgam da olmuyor sadece yediklerini çıkartıyor. 1 yıldır düzenli olarak bu böyle devam ediyor.Zaten iştahsız bir çocuk çok zor ve az yemek yer iyice halsiz kalıyor. Yazın eklem yerlerinde başlayan kaşıntılar da eşlik edince alerji testi yaptırdım toz ve sigara dumanı olan yerlerde durmasun dendi kalp rahatsızlığı olabilir kardiyoloğa gidebilirsiniz dendi hocam. Bu aralar öksürük atakları çok fazlalaştı çabuk yoruluyor ve hemen öksürmeye başlıyor hocam. Çocuk uykusuz huzursuz okula gidiyor ne olabilir bunu ne tetikliyor olabilir astım veya kalp rahatsızlığı olabilir mi yadımcı olun lütfen 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119574
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şub 2024 Saat 20:31
Yuz bin kere anlattim!! 
Oksuruk bir hastalik degildir! Vucudun savunma mekanizmasidir!!! 
Turk doktorlara giderseniz, her turlu rezilligi yasarsiniz. 
Bu yaslarda bu tip oksurukler cok sik gorulur ve hicbir zararlari yoktur! Vucudun islerine KARISMAYIN!  Ve
 sakin oksuruk kesici ilaclari kullanmayin! 
Yatmadan once; sicak buhar uygulayin, basucuna 2 damla ColdMix damlatin.
  "Tesekkurler ve 1 senelik Tecrube" yazisini okuyun. 

"alerji testi yaptırdım toz ve sigara dumanı olan yerlerde durmasun dendi kalp rahatsızlığı olabilir 
kardiyoloğa gidebilirsiniz dendi "
  Goruyorsunuz degil mi PUSTLUGU!!  Yaptiklarinin ve dediklerinin hicbir ise yaramiyacagini kendisi de
 biliyor ve sizi Kardiyoloji'ye postaliyor!!

Sadece Grip geciriyor!! Turk doktorlari; ASLA Grip teshis etmezler! Ya Astim derler, ya da Zaturre!!
Grip icin anlattiklarimi uygulayin. Bugunden geriye giderek cevaplarimi ve makalelerimi okuyun.

Yukarı Dön
Humasli Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 167
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Humasli Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şub 2024 Saat 21:05
Kalbinde bişey yoktur yani değil mi hocam? Ben zaten hiçbir zaman öksürük ilacı antibiyotik kullanmak istemem çok uzun yıllar oldu kullanmayalı. Limon bal ve coldmixle ilerliyoruz hep. Beni çabuk yorulması ve çok sık öksürmesi korkuttu sadece 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119574
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Şub 2024 Saat 21:36
Boy ve Kilosu, yasindan ilerde ise ki, (OYLE!!), kesinlikle kalpde bir sey yoktur. 
Kalbinde ciddi hastalik olanlarin tamaminda "Gelisme Geriligi" vardir!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.