Merhaba Doktor Bey,yanıtınızı okuyamadan acile gittik tekrar.Özel bir hastanenin çocuk bölümüne bize yatış verdiler.Çocukta daha önceki anlattığım gibi belirtiler vardı.Öğürüyor ama kusamıyor,kustuğunda da halk arasında safra derler ya sarı balgamlı gibi köpüklü gibi bişeyler çıkıyordu.Daha sonra içinde yiyecek artığı olan kusmaları oldu.Ve bunlardan sonra 2 kere sulu kaka yaptı.O anda da doktordaydık.Allah Allah dedi üresi bu kadar yüksek olan bir çocuğu neden yatırmamışlar dedi.Ve bize yatış verdi.2gün hastanede kaldık.Tahliler temiz çıktı.Kaka da kan var mı diye baktılar.O da negatifmiş.Bu arada çocuğun karnı bişey yememiş osa da gaz varmış gibi şişiyordu.Bizden ayakta röntgen istediler.İshal başlayacak karnında gaz var dediler.Hastanede kaldığımız süre içinde hergün lavman yaptılar.
Serumun içinde metpamid,neofam,seftriaskon,maflor,rLETT(BT) VARMIŞ EPİKRİZDEN ANLADIĞIM KADARIYLA.
Bize motilium,maflor,tribıtad,flagly,zimaks antibiyotik verdiler ve taburcu ettiler ayrıca da çocuk cerrahisine sevk ettiler.Ultrason sonucu temiz çıktı.
Doktor Bey,lütfen yanlış anlamayın ama ben mi fazla takıyorum ,kafayı yiyeceğim.Bir doktor röntgen çekmeden karında gaz olduğunu anlayamaz mı?
Babası burda olsaydı uçağa binip yanınıza gelecektim nerdeyse o kadar çaresiz dim ve doktorlara karşı şüpheci.
Ayrıca devlet hastanesinde hemoglabin 13,özelde 10.5 çıktı.Böyle birşey olabilir mi?
Yaşadığımız neydi Doktor Bey?
Ben ne yapmalıyım?
Doktor Bey,tüm yardımlarınız için Allah sizden razı olsun.Bizleri aydınlatıyorsunuz.
Doktor Bey,tribudata ve maflora devam ediyorum ama flagly,motiliumu vermiyorum 28 aylık bir çocuk nasıl bu kadar ilacı içsin.Ne olur yardımcı olun?Ne yapayım. (İSHALİMİZ VE KUSMAMIZ YOK,ATEŞİMİZ YOK ŞU AN.) Ama artık psikolojisi o kadar bozuldu ki anlatamam size.
Düzenleyen kartanesi - 23 Şub 2011 Saat 09:17