Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ne yapmalıyım ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumne yapmalıyım ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
elmur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 51
Mesajın Direkt Linki Konu: ne yapmalıyım ?
    Gönderim Zamanı: 05 Ara 2010 Saat 04:25
MERHABA KADİR BEY...
Oğlum tam bir yaşında...mavi ve beyaz rengi biliyo.bulaşık makinasını boşaltmama yardım ederken teşekkür ediyorum her defasında teşekkür etmeyince elinde ne varsa vermiyo :) bi ,ki,uj ,dööö diyo ben sayarken, el kuklalarıyla oynamaya  bayılıyo, hayvanları sayıp nasıl ses çıkarır  diye sorduğumuz da 4-5 tane hayvanın sesini taklit ediyo...bunlar için erken mi sizce? yani farklı şeyler mi öğretmeliyim ?yoksa biraz aynı şeyleri mi tekrarlamalıyım...
cevabınız için şimdiden teşekkürlerr....
BEN DE ANLADIM :)
Yukarı Dön
elmur Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 51
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2010 Saat 04:28
kadir beybir soru daha sorabilir miyim ? oğlum günde en az 2 ama genelde 3 defa kaka yapıyo.. bezi dolu dolu oluyo? sizce bu nomal midir?
BEN DE ANLADIM :)
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120170
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Ara 2010 Saat 12:17
Evet, bazı farklılıklar var ama hepsi normal sınırlar içinde. Aynen devam. Kakası; çok yediğinden yemese, yoktan nasıl var edecek... Ne girerse o çıkıyor. Şişman veya aşırı zayıf  değilse, aldırmayın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.