|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
a.yaman76 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() Gönderim Zamanı: 25 Kas 2009 Saat 14:23 |
hocam iyi günler.oğlum 9 ar.6 ayını doldurucak.memeden sonra sürekli ağlıyordu.kutu sütünden her memeden sonra 60 ml.vermeye başladım.ek gıda olarak neler başlayabilirim.önerileriniz benim için çok değerli.teşekkürler..bu arada gözü daha iyiye gidiyor.sf damlatıyorum şimdi..
|
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_topics.asp?FID=113&title=emzirme-sut-ek-gida-yemek
bakin bu gecmiste cevaplanmistir önce burayi bir okuyun isterseniz |
|
|
|
![]() |
|
a.yaman76 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eki 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 43 |
![]() |
yasemin hanım her maili nasıl okuyupta benim için cevap bu diyeyim.herkes bebeği ile ilgili sorusunu sorup cevabını alıyor.ben cevabı bulana kadar bebeğim uykudan uyanıyor bile.hiçbirşey bulamadan bilgisayarı kapatıyorum.kusura bakmayın lütfen.beni anladığınızı umuyorum.teşekkür ederim.birde şunusöyliycektim.arkadaşlardan tavsiyeler gelincedelütfen müdahale edilmesin dr.muz cevaplıycak deniyor.çelişkiyi anlamış değilim yaniii.
|
|
![]() |
|
Siddartha ![]() Yönetici ![]() ![]() Söylesem tesiri yok... Kayıt Tarihi: 14 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2478 |
![]() |
Aynı sorular tekrar tekrar sorulmasın ve Kadir Bey gereksiz yere aynı sorularla yorulmasın diye mod arkadaşlarımız bu şekilde sizlere yardım etmeye çalışıyorlar... Eğer soracağınız soruların cevabı daha önce verildiyse tekrar tekrar sorulmasını engellemeye çalışıyorlar... Yani bence bir çelişki falan yok... |
|
![]() |
|
![]() |
iyi bayramlar.kasım ayında bir sürü üye ek gıda ile ilgili sorusunu sormuş ve cevap almış.ben zor durumda olduğumu yazdım.sizin beni anlamadığınızı düşünüyorum.isterseniz üyelikten çekileyim..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|