Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ne zaman gececek?(alerji)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumNe zaman gececek?(alerji)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zehracan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 81
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zehracan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ne zaman gececek?(alerji)
    Gönderim Zamanı: 15 Oca 2017 Saat 02:47
Hocam merhaba. Size bu konuyla ilgili daha once yazmistim. Ekim 2012 dogumlu 4 yasindaki kizim icin. Agustos ayinin son haftasi itibariyle krese basladi. Yaklasik bir ay sonra hastaliklar bas gostermeye basladi. Oksuruk, burun akintisi, balgam , bazi gunler yuksek ates. Hastaliginin siddetlendigi zamanlarda kolay toparlasin diye krese gondermedigim gunler oldu. İnanir misiniz bu gune kadar gecen zamanin belki de yarisi kadar evde kaldigi oldu. 1-2 kez doktora da goturdu babasi. Antibiyotikler, suruplar fayda etmedi. Ki zaten belirtiler viral oldugunu gosteriyordu. Gel gelelim babasi daha once de bahsettigim uzere karsidaki doktor ne yaptigini bilir dusuncesindeydi.  Yani 4 aydir ha simdi gececek diye umdugumuz oksuruk , akinti gecmedi. Geceleri uyuyamiyor kizim. Ne yapsam da pek rahatlayamiyor. Bir de cok istahsiz git gide zayifladi. 16 kg civari 107 cm boy. Eski maillerden okudugum kadariyla krese baslayan cocuklarda bu durum normalmis. Ancak bizimki biraz uzun surmedi mi hocam. İnanin annemle verem savas dispanserine bile goturmeyi dusunduk. Ozellikle de kamu spotlari ekrana geldiginde. Sonra size danismistik haliyle.
 Zaten doktora goturmeye korkar olduk. İsini hakkiyla yapanlari tenzih ederim ancak malumunuz cocuklar iyilesecegi yerde daha bagimli hale getiriliyor. Onceki maillerimde daha iki ayini doldurmamis bebegime akciger rontgeni, ventolin , antibiyotik dayatilmisti, ustelik hastanede buhar tedavisi teklif edilmisti. (Ah bir bilseniz o kadar doluyum ki bu ozel hastaneler konusunda) 
Konumuza donecek olursak merak ettigim acaba kizimin gribal enf. disinda alerjik bir durum soz konusu olabilir mi? Ne bileyim, ev isisi, kullanilan deterjan, hali vb. sebepler... 
Biliyorum biraz fazla uzattim lakin mazur gorun hocam. Kiymetli zamaninizi aliyorum hakkiniz odenmez. Simdiden tesekkur ederim cevabiniz icin. İyi ki varsiniz. Sevgiyle kalin...
Stern SmileCryCryStern Smile
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119072
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2017 Saat 06:38
1- Bu yasta allerji olmaz. (Turkiye haric.. Turkiye'de her seye allerji derler)
2- Cok okumaniz lazim, cok!!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.