Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Neden
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Neden

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Furkanemir Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 220
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Furkanemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Neden
    Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2023 Saat 01:32
Hocam dört yaş oğlum birhafta önce ateşsiz grip başladı iki gündür daha iyi benim size sorum bizde hiç ateş olmadı hatta iyilesiyoruz ama dün yatağa istemeyerek girdi ve etrafta uçuşan renkli tozların olduğunu söyledi Alice yazınızı okudum bu bizde ilk değil her gripte biz bu renkli tozlari görüyoruz hocam ama hiçbirinde ateş olmuyo bende korktum yazınızda beyin tümörü gibi şeyler yazınca 
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Furkanemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2023 Saat 01:38
Goz Dr da götürdüm sıkıntı yok dedilerhocam
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Furkanemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2023 Saat 10:24
Hocam sorum geride kalmis
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118973
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2023 Saat 10:25
Beyin tümörü ÖYLE OLMAZ!! 
Sakın Türk doktorlarına inanmayın. 
Çocuklardaki beyin tümörleri genellikle beynin arka kısmındaki "beyincik" denilen ve denge ile ilgili bölgesinde
 olurlar. Çocuklarda denge bozuklukları olur.
Erişkinlerde ise, genellikle optik sinirler bölgesinde olur ve çok şiddetli ışık parlamaları şeklinde olur. 
Bunların haricindeki beyin tümörleri çok nadirdir. Bihassa Hipofiz bölgesinde olanlar son derecede farklı 
arazlar gösterirler.
Bazı çocuklarda; virüsler sinir bağlantılarına (Synapsis) etki ederek bu gibi tablolara sebep olabiliyorlar. 
Bir de; Toxoplasma bakterisi fare beynine etki ederek fareyi çok cesurlaştırır ve kedilere "kafa tutacak"
hale getirir. Bu sayede Toxoplasma bakterisi nihai konak olan kediye bu sayede erişebilir. 
Mikrobiyoloji ihtisasım bana çok enteresan şeyler öğretti! 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 20 Eyl 2023 Saat 10:26
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Furkanemir Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2023 Saat 10:36
Hocam bu bakteri oğlum on gün once dışarda toprakla oynamıştı kontrol ettiğimde kedi dışkısı vardı elini ağzına götürdümu hatırlamıyorum ama test filan yaptirmama gerek varmı ondan olurmu hocam ne yapmam lazim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118973
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2023 Saat 10:51
Hiçbir şey yaptırmanız gerekmez. Ayrıca da bunun bir testi yok!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.