|
Nedeni bilinmeyen ates |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
pınar1787 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ara 2020 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pınar1787
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ara 2020 Saat 22:54 |
Hocam cuma günü kendim hafif mide bulantısı karinda sislik ve agri halsizlik yasadim. Gece de kızim ateslendi. Midesini gösterdi. Gece saat 4 e kadar uyuyamayinca calpol verdim. Sabah ikimizde bulantı yaşayıp su içince kustuk. Hafif kahvaltı yaptık. Ben iyileştim. Kizimin oglen atesi 39 derece oldu. Doktora gittik. Kulak boğaz da birsey yok dedi. Bagirsaklari cok hareketli dedi. Biz bir gün önce ertesi güne kalan kremalı tavuk yemiştik. Evde kendim yapmıştım.Doktor kan tahlili yapti. Kizimin wbc normal lökosit düşük notrofilde yükseklik crp 4.15 cikti. Herhangi bir tedavi uylamadi. Atesi düşünce eve geldik. Kizim yemeğini yedi. Kakasini yapınca cok üşüduğunu soyledi. atesi 36.9 du. Sonra ateşine baktigimd 40 dereceye gelmişti. Asiri derecede titremeye başladı. ates düşürücü verdim. Sonrasında duşa koydum. Atesi 37.8 düştü en son. Simdi uyuyor . Sizce kizimin sorunu nedir ? Biz gida zehirlenmesi mi yasadik yoksa başka bir durum mu var ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118375 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yediklerinizden MIKROP kapmissiniz. Sakin hicbir ilac kullanmayin. Ates bile dusurmeyin.
|
|
![]() |
|
pınar1787 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ara 2020 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pınar1787
Hocam kizim iki kez kustu. Sabahda ishal gibi cok kokulu kaka yapti. Midesi bulanıyor halen. Birsey vermiyorum. Atesi 38.2 koltuk ati. Bugun daha iyi gibi. Gece 40.5 atesi oldu.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pınar1787
Hocam doktor probiyotik verdi kullanalım mi ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pınar1787
Atesi yine cikti hocam. Mukuslu kaka yapti. Basinin ağrıdığını söylüyor
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118375 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Probiyotikler; Turk doktorlarinin zannettikleri gibi, HER ishale verilmez..
Sadece; Antibiyotik kullanim sonucu olusan ishallerde kullanilir. Agri icin; Calpol ceya Dolven surup verin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pınar1787
Tesekkurler hocam. Atesi ne zaman düşer? Ateşleme aralığı azaldı. Ama halen yuksek seviyede seyrediyor. Migdesi bulaniyormus. Karnini gösteriyor. Agrisi var.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Belli olmaz...Bir gun de surebilir, 7 gun de olabilir.
Mumkun oldugunca, ates dusuruculer dahil ilac kullanmayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|