|
Nedir |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Anneysen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nis 2024 Saat 13:47 |
Hocam merhaba. Kızım 7 yasinda hocam 1 hafta önce ateslendi 38.5 lara kadar
Wbc 16.4 Lym% 11.9 Neu% 80.1 Neu# 12.91 Mon# 1.09 Hct 33.7 Sedim 22 Crp 28 Hocam augmentin 600 başladık ilacı tam saatinde ve dozunda verirken 7. Gün tekrar ateslendi kızım belinin e basinin ağrıdığını söyledi tekrar kan verdik Wbc 17.46 Mon#1.77 Plt 371 Ne # 11.76 Crp 50.09 Quadro combo test (infulenza, A-B RSV,covid,adeno) bunlar negatif Hocam doktorumuz önce infuleanza olabilir dedi ama sonuçlar negatif çıkınca igne verdi Hocam antibiyotik kullanirken tekrar bakteriyel enfeksiyon olur mu yoksa dirençli bir bakteri mu burun akıntısı oksuruk yok doktorumuz novesef 1gr 3 gün igne verdi Okadar caresizim ki lütfen bana yardım edin ne gerekiyorsa yaptık bu igneleri olmali miyiz Düzenleyen Anneysen - 26 Nis 2024 Saat 13:54 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
EBV bakisin. Enfeksiyoz Mononukleoz olabilir.
|
|
![]() |
|
Anneysen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şub 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ebv geçen yaz bakildi onu geçirmis çıkmıştı ayni doktorumuz bakmisti tekrarlayabilir mi
Hocam kan hastaligi losemi olabilir mi antibiyotik etkisiz kalınca ben ne dusunecegimi bilemiyorum Düzenleyen Anneysen - 26 Nis 2024 Saat 17:05 |
|
![]() |
|
DERTLİMOMY ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı DERTLİMOMY
Endişe etmeyin bizimde bikaç kere oyle oldu, antıbıyotık kullanırken augmentin 600 hemde hiç ateş bile düşmedş tekrar gıttıgımız de wbc 22 cıkmıştı iğneyle gecti nedense bazen şurup etki etmıyor bizdede özellıkle bogaz enfeksıyonunda
|
|
dertlimomy
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118331 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kesinlikle Losemi DEGIL!! Derlerse SAKIN INANMAYIN!
|
|
![]() |
|
Hocam iyiki varsınız sagolun varolun. Hocam ebv yi yazın gecirdiginde ilk başka bi doktora gitmiştik tabiki antibiyotik kullandırdilar maalesef Hocam antibiyotik kullandığı için acaba bu hastalığa karşı bağışıklık kazanamadı da ondan mı tekrarladı çünkü bogazlari beyaz apse oldu
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
EBV, bakteri degil ki, antibiyotiklerden etkilensin!!!
Antibiyotikler, barsak bakterilerine etki ederek, bazi sistemleri bozarlar.
|
|
![]() |
|
Hocam ülkemizde saglik sistemi çok kötü maalesef acilelerde kan bile almadan antibiyotik verip gönderiyorlar polikliniğe gitsen iyi bi doktor bulmak şansa çok zor ozeller deseniz adım başı para ki ordada artık işini doğru düzgün yapanı bulmak çok zor randevu bulmak zaten imkansıza yakin ama iyi ki siz varsınız hocam ne diyelim.
Hocam lenfomanin belli başla hani kesin olması gereken belirtileri varmi dır nelerdir Düzenleyen Anneysen - 27 Nis 2024 Saat 22:40 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|