Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - nefes alamıyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumnefes alamıyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ULASKARABACAK Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 85
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ULASKARABACAK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: nefes alamıyor
    Gönderim Zamanı: 06 Nis 2015 Saat 21:06
merhaba hocam 5 yaşındaki oğlum dünden beri boğuk boğuk öksürüyor seside kalınlaştı arada kusuyor öksürürken tıkalı gibi hafifte ateş var bugün tedbiren doktora götürdüm 3 tane prednol iğne asist felan yazdı ilaçları almadım bal limon veriyorum ama rahatlamadı evde soguk buhar makinası var işe yararmı iğne olmalımı vicdan yaptım 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118409
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2015 Saat 21:52
Nasilda hemen; 3 tane, Kortizon ignesini dayiyor, keriz!!! Allah bilir kac cocugun canina okudu bu sahtekarliklari ile.
SAKIN, verdigi hicbir ilaci kullanmayin.
Sadece; Serum fiz, Limonlu bal ve ColdMix kullanin. Soguk degil, SICAK SU BUHARI uygulayin... Tencerede suyu kaynatin, erisemeyecegi bir mesafeye koyup, ustunu bir carsaf ile ortun.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ULASKARABACAK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nis 2015 Saat 21:27
Hocam tekrar Merhaba atesimiz 39 lara çıktı başım ve karnimda ağrıyor diyor öksürük hala çok boguk sesli devam bal limon iliadin viks uyguluyorum ses de çok boguk korkuyorum dili yara gibi kizarik ara ara beyaz antibiyotik gerekmi nasıl anlarız
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2015 Saat 03:14
O 3 Kortizon ignesi yuzunden, kisa sureli " sahte iyilik" hali gecti. Simdi esas maceraniz basliyor..
Su anda, o sahtekar doktor sizi bekliyor. Gidince, Flixotide, Nasocort veya Pulmicort gibi kortizonlu spreylere basliyacak ..
Eski mailleri okuyun, Bu keriz doktora gitmeye devam ederseniz basiniza daha neler gelecek, ornekleri eski maillerde var.
Antibiyotigi cok anlattim, biraz okuyun.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Nis 2015 Saat 03:14
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ULASKARABACAK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2015 Saat 08:36
Hocam biz iğneleri yaptirmadik hiç ilaçta kullanmadik sadece başı ağrıdıgi için ve ateş olduğu için ateş düşürücü eski mailleri hep okurum size sormadan ilaç kullanmam şuan öksürük tam gaz devam arada balgamlı kusuyor ateş çıkıyor eski maillerden beta strep a gibi şeyler okudum iyice kafam bulandı götürdüğüm doktor bize test felan yapmadı ağzına baktı 3 prednol asist felan diyince çocuğu aldım çıktım ilaçları almadan size yazdım durum bundan ibaret dilide yara gibi ara ara beyaz ara ara kırmızı
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2015 Saat 19:23
Yuzlerce kere anlattim.......
ATES+ Dilde pas+agizda koku olursa; Antibiyotik gerekir.
Bu bulgulara ilaveten; "Bulanti-Kusma" olursa, Streptokok olabilir, o zaman;Strep-A Testi yaptirin...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.