|
Nefes alma problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
esra_s ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Şub 2024 Saat 17:22 |
İyi günler hocam, 6 yaşındaki oğlum okul başladığından beri grip,arkasından kulak ağrısı, isitme sorunu, gözde akıntı şeklinde şikayetler geçirdi. Sizin de oneriniz ile iliadin, tobrased,serum fizyolojik ile gecirdik. Somestr tatilinde okuldan uzak olunca iyileşti ama ağızdan nefes alma duzelmedi.gece uyuyunca yogun bas terlemesi oluyor,yastığını yukseltsem de horlama oluyor, ağzı acik hirilti oluyor sanki geniz akıntısı var gibi ama gündüz ne burun akıntısı ne öksürük ne de hapşırık var, sadece ağızdan nefes alma. Apne gibi tıkanması, hirilti beni endiselendiriyor. Biliyorum ki siz ağızdan solunuma takılmayın demistiniz, ağız solunumunun dis yapısı bozukluğu, kubbe damak ve cene yapısı bozukluğu konusunda yazılanlara inanmayın demistiniz ama bu kadar uzun süre duzelmemesi, artik neredeyse hic burnundan nefes almaması beni endiselendiriyor.
|
|
![]() |
|
esra_s ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Tem 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bir de burun içi kızarık, burun eti şişiyor zaman zaman
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118593 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|