|
Nefes zorluğu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TTanya ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mar 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eki 2019 Saat 21:59 |
Değerli Dr. Bey nasılsınız umarım iyisiniz, 14 yaşında oğlum daha küçükken astım tedavisi oldu(çapanın profesöründe 3-4 yıl tedavi gördü) yazılarınızı okumaya başladıktan sonra son 2 senedir ilaç vermiyorum gribi ilaçsız atlatıyor astım ilaçları da kullanmıyor, ama şimdi grip oldu ve iki gündür çok kötü nefes alamıyor, kesik kesik alıyor karnı çok şiş alt kaburgaları da şişmiş sanki nefesi dakikada 27-29, öksürük de var, halsiz yatıyor, nefes hem alamıyorum hem veremiyorum diyor, çok alınca karnı şişiyormuş sıkıntı geliyormuş, mesela gülerken öksürük krizine giriyor
Hiç ilaç vermedim s.f. Limonlu bal, ve aralıklı sıcak buhar yaptım, rahatlama olmadı, bu akşam artık dayanamadık ventolin nebul makineyle yaptık iki kere yarım saat arayla ama yine çocuk rahatlamadı Kadir bey lütfen rica ediyorum değerlendirir misiniz, astım ile ilgisi var mı ne yapalım |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118370 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Limonlu bal, SF ve buhara ilaveten, 3 gun Iliadin damla, gunde2x2'ser damla sirt ustu yatar durumda kullanin. Astim degil. Hicbir zaman da olmadi!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|