|
Neu düşüklüğü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guldörtok ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eyl 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Guldörtok
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2024 Saat 18:11 |
Hocam merhaba benim kızım 10 aylık 21 ağustosta ateş şikayeti ile hastaneye gittik tahlil yapıldı viral enfeksiyon diye söylenip 2 gün yatış verildi çıktık ve antibiyotik tedavisi yapıldığı söylendi evde kullanmamız içinde ceftınex verdiler kullandık kontrole gittik ney değeri yine düşmüş normal değer 2-7 arası kızımın ki 1.17 neu%50-70 arası kızımınki %12.1 4 hafta takip dedi yükselmezse Hematoloji ye gidin dedi ben güvenmiyorum artık size sormak istedim şimdiden teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yazılarımı okudu iseniz, nasıl muhteşem bir şekilde dolandırıldığınızı anlamışsınızdır!
Dünya'da bir tek Türk çocuk doktorları Viral hastalıkları antibiyotik ile tedavi ederler! 2008'den beri nerede ise hergün anlatıyorum!!!! - BÜTÜN VİRAL HASTALIKLARDA "NEU" DEĞERLERİ DÜŞER! - Bütün (viral, bakteriel) hastalıklarda Ferritin ve Serum Demiri DÜŞER! - Bütün viral hastalıklarda, "Lenfositler" ARTAR! Türk doktorlarının bunları öğrenememek gibi bir genetik kusurları vardır! NOT: Bugün sorulan, "Bağışıklık baskılanması mı" sorusuna verdiğim cevapları okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 07 Eyl 2024 Saat 18:21 |
|
![]() |
|
Guldörtok ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Eyl 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Guldörtok
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle cevapladığınız için çok teşekkür ederim hocam malesef öyle çünkü kullandığımız ilaçta düşüren antibiyotikler arasında araştırdım tüm yazılarınızı da okuyacağım içim rahatladı teşekkür ederim🙏
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|