|
nötropeni |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
inchmz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2018 Konum: yozgat Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kas 2018 Saat 23:03 |
![]() |
|
![]() |
|
inchmz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2018 Konum: yozgat Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba hocam
benim 8.inci ay 2017 doğumlu bir kızım var sırasıyla resimde görüldüğü üzre yaklaşık 10 aylık iken (05.06.2018 tarihinde ) 12 aylık iken (15.08.2018 tarihinde ) ve en son 14 aylık iken kan tahlili sonuçlarını içerir resim gönderdim. Kızımda nötrofil değerinin düşük olduğunu ve kemik iliği aspirasyonu önerdiler ben de başka bir hastaneye yönlendim ancak sizin fikrinize ihtiyacım var henüz hiçbir işlem yaptırmadım. acaba kan tahlil sonuçlarını yorumlayabilirmisiniz.sayın hocam çok teşekkürler, not : kızımda hiçbir değişik negatif fiziksel durum yok aksine çok hareketli gayet saglıklı görünüyor. ayrıca kızımda demir eksikliği var bunun için ne önerebilirsiniz
Düzenleyen inchmz - 12 Kas 2018 Saat 23:25 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resimler acilmiyor.. www.yollayap.com sitesinden gonderin… VE LUTFEN RESIMLER DEVASA BOYUTTA OLMASIN!!!
|
|
![]() |
|
http://m.YollaYap.com/bbtc/1542141311992.jpg
merhaba hocam resim linkini yollayabildim diğer türlü resim yükleyemedim malesef şimdiden çok teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118861 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Rapor: SAHTE!!! 1- Butun degerler, yasina uygun. Sahtekar laboratuvar, ERISKIN "Referans araliklarini" kullanmis. Turkiye'de bu sahtekarlik cok yaygindir.. Resmen, Doktor-Laboratuvar ikili cetesi gibi calisirlar. 2- Enfeksiyoz Mononukleoz denilen VIRAL bir enfeksiyon gecirmis.. Lenfosit ve Notrofil degisikligi ve bilhassa MONO yuksekligi bu enfeksiyona baglidir. 3- Turk doktorlari ve Prof. lari bu hastaligi bilmezler… SAKIN bu aptallarin gazina gelip, herhangi bir yere gitmeyin, herhangi bir tetkik de yaptirmayin. Bu pustular bu sekilde para kazaniyorlar.. 4- Demir eksikligi filan da YOK... enfeksiyonlarda daima bu tip degisiklikler olur.. Bunlari: ya bilmeyecek kadar aptallar yada sahtekarlar!! SAKIN KURCALATMAYIN!! |
|
![]() |
|
hocam cevabınızı sabırsızlıkla bekledim çok teşekkürler umarım bu ülkede sizin gibi doktorların sayısı artar ,
yazılarınızı yorumlarınızı sürekli okuyorum iyi geceler
|
|
![]() |
|
hocam affınıza sıgınarak bir şey daha sorabilirmiyim kızımın aşı ları geldi kızamık aşısı acaba nötrofil i düşük iken kızamık aşısı yaptırabilirmiyiz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dusuk diye bir sey yok!! Sizin de suur altiniza islemisler!! Gecirdigi VIRAL enfeksiyona bagli bir reaksiyon!! Her VIRAL enfeksiyonda olur. Asisini yaptirin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|