|
Ödem vs |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tnl ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Eyl 2020 Saat 21:16 |
![]() Merhaba hocam ! Bugün aile hekimi nöroloji doktoruna yönlendirdi gittim baktım olacak gibi değil , size de danışmak istedim . Doktor bunları iç birşeyin kalmayacak dedi gönderdi - Flunarizin ve Kostarox . Şikayetim 2 hafta önce sağda boynumdan çeneme ve hatta gözüm ve kulagıma giden agrı , sonra omuzlarım da tutuldu ve hep klimadan tutuldum diyip geçtim ama dayanılmaz oldu . 4-5 gün oldu ayaklarım çok şişiyor , daha sabah uykudan kalktığımda bile şiş , ellerim de de hafif var , ama ayaklarım gün içerisinde çok şişiyor . Resimde tam gösterdiğim yer dururken yürürken hep agırıyor , sürekli gerik hissediyorum ,kımıldadınca içinde sanki bir kumaş parçası var ve yırtılıyor gibi bir his var . Diğer yandan 2-3 ayda tsh bakıyorum çünkü haşimotom var nodüllü, ama ilaç içmiyorum çünkü genelde 2-4 arası çıkıyor , senede bir kontrole gidiyorum en son Haziran’da gittim ve 1cm lik kist oluşmuş 6 ay sonra gene bakalım dedi . Ama bu defa tahlil sonuçları beni hem korkuttu hem şaşırttı .
Düzenleyen tnl - 29 Eyl 2020 Saat 21:20 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118637 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Trigeminal Nevralji olabilir. Bir Nöroloji doktoru görsün.
Flunarizin kullanımı; Parkinson hastalığına sebep olabileceği için, uygar ülkelerde kullanılmaz. Tahlil sonuçları ÇOK GARİP, mutlaka başka bir laboratuvarda tekrarı gerekir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Eyl 2020 Saat 09:49 |
|
![]() |
|
tnl ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Tem 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba hocam , kan tahlilini başka laboratuvarda tekrarladım , sonuçlar aynı çıktı , tsh yine 100lerde , ft3 ve ft4 de çok düşük . Kötü olan taraf da doktorlar sadece eltiroksin verip geçiştiriyorlar. Ben nerdeyse yemek yemezken günden düne resmen balon gibi şişiyorum .
Düzenleyen tnl - 19 Eki 2020 Saat 00:27 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118637 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir; Endokrin doktorunun kontrolu altina girmeniz sart.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|