|
öfke krizleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zelalim ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09 May 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 237 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Kas 2023 Saat 12:50 |
hocam merhaba,
biraz yardımınıza ihtiyacım var. 3 yaşındaki ikiz oğullarımızdan biri 2 haftadan fazladır çok fazla hırçınlaştı.herşeye boğazını yırtarcasına bağırıyor,ağlıyor,oyuncaklarıyla hiç oynamıyor, eline geçeni yere atıp kırıyor,hepimize vuruyor,inanın bütün gün de paçama yapışık şekilde hiç ayrılmıyor yanımdan.bebeklik günlerine geri döndü sanki.gündüz uykusunu bıraktı bu 2 hafta içinde, zorlamadık biz de.ama her gece de yarım saatte bir uyanıp çığlık kıyamet,sinirli bir şekilde bağıra bağıra ağlıyor,sakinleştiremiyoruz.gece terörüyle ilgili bir şeyler okudum ama oğlum beni duyuyor,anlıyor,hatta ben konuştukça yada sarıldıkça yada uzaklaştıkça,ne yaparsam yapayım daha fazla bağırarak ağlıyor.ne yapacağımızı şaşırdık hocam,bir anda böyle oldu,gittikçe de şiddetleniyor tavrı.hayatımızda önemli bir değişiklik de yok.gün içinde süzülüyor uykusuzluktan ama çok direniyor,uyuyakalıyor bazen olduğu yerde,ama yarım saatte yine uyanıp yine aşırı bir öfkeyle ağlıyor,sakinleştiremiyorum.istese derdini anlatabilecek kadar konuşabiliyor ama o anlarda hiç iletişim kuramıyoruz.hepimiz huzursuz olduk hocam,diğer iki çocuğumda olmayan şeyler yaşayınca sormak istedim,normal,gelişimsel bir durum mu bu?psikiyatrist oyun terapisi gibi şeyler gerekli mi?ne yapmalıyız? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece, babasi ona boyle yaptiginda bir gorunsun ve "hot" desin! Siz yuz verdikce daha beterlerini yapacak.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|