|
oglum icin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nis 2023 Saat 00:31 |
Kadir bey oglum 4 bucuk yasinda yazdan beri asla gecmeyen oksurugu var. 2021 aralik 2022 mart ve 2023 mart aylarinda gece inlemesi oksuruk ve kaburgalarda karinda cekilme bogazda cekilme nefes alamama durumlari oldu. Bize bronsit bronsiolit ve astim teshisleri konuldu. Yazdan bu yana surekli oksuruyor. Oksurmedigi bir gun bile olmadi. Hele o sure icinde birde hastalik kaparsa oksuruk iyice derinden ve balgamli oluyor. Cocugun sıkıntısi balgamini cikaramiyor. Oksururken gece uyaniyor kati bir balgam atarsa bi sure rahatliyor sonrasi yine ayni. Ve herdaim geniz akintisi ve burun tikanikligi olan bir cocuk.Kusmuyor sadece balgam atiyor. Bu balgam cok seffaf cogu zaman kopuklu parlak bazende bu beyazkopuk icinde pembe ayrica bisi cikariyor. Artik iyice astim olduguna inanmaya basladim bana bir yol gosterirmisiniz. Ayrica gece cok terler,oyun oynarken herzaman arkadaslari terlemez birtek onun sirti saci su olur. Gulerken oksurur. Oyunda oksurur
Hocam birde bu doktorlarin astim atagi dedigi olan cekilme ve nefes alis verisinde sknti oldugu durumlarda sanki bunun olacagini onceden cocuk belli ediyor. Once goz altlari kirmizi bazende mor hapsuruk ardindan su gibi burun akintisi iki uc oksuruk ve ardindan nefes skntili oluyor cekilme bsliyor.
Düzenleyen saliç - 01 Nis 2023 Saat 00:44 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Astim oldugunda; rahat nefes alinir, sikintili ve daha uzun surede nefes verilir.
Boyle bir durum oluyorsa, Bricanyl surup, gunde:3x1 olcek baslayin,rahatlama olunca, gunde:2x1 olcek ile 10gun daha verin.
|
|
![]() |
|
saliç ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haz 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam nefes verirken skntılı olur diyorsunuz ama ben onu diger yazilarinizdada okudum ben onu anlayamamiyorum benim tek gozlemleyebildigim hizli hizli nefes aliyo ve karni cekiliyo bogazi cekiliyo nefes alip verirken. Bole nefes nefese kaliyo konusurken kelimeleei yutuyor acaba solediginiz bumu
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Degil. Solunum yollari enfeksiyonu var.
Ates+Agiz kokusu+Dil pasi yoksa, Viral enfeksiyondur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|