Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Ege Berk
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 581
|
Konu: oğlum tırnağını yiyor yardım Gönderim Zamanı: 20 Nis 2012 Saat 23:57 |
|
|
 |
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Puanlar: 21029
|
Gönderim Zamanı: 21 Nis 2012 Saat 01:11 |
cnm sehada uzun bi süre yedi,üstüne düştüm bırakmadı,görmemezlikten geldim bırakmadı,acı oje sürdüm tenkit ettim aklına gelecek herşeyi yaptım bırakmadı..bir yıldan belkide fazla bi süre yedi,aslında yemedi koparıp atıyordu,sonra burda pedegoga sormuştuk oda büyükleri yapıyorsa oda yapar dedi ama öyle bi durumda yoktu,evde olan sıkıntıdan yapar dedi ama oda değildi.sonra bu yıl anaokulu sonda seneye ilkokula başlayacak onun için arada konuşurken artık okula başladığında öğretmenleriin bu durumu kabul etmeyeceğini abi olup büyüdüğünü falan söylüyordum arada ama umudum yoktu herşeyi denemiştim,ama çok şükür en çokta abisin falan diye pohpohladığımızdanmıdır nedir bıraktı oğlum çok şükür aylardır yemiyor,her hafta tırnağını kesmek nasıl mutlu ediyor beni bi bilsen,tırnak merasimimiz var resmen  bunlar benim yaptıklarım inş. sende bi çözüm bulursun cnm.
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
 |
miss hugolina
Pırlanta Üye
Puanlar: 9100
|
Gönderim Zamanı: 21 Nis 2012 Saat 09:46 |
bütün çocuklar yapıyor sanırım bir dönem.Benim kızımda bir ara yaptı,arkadaşından etkilendi sanırım.Üstüne bağırsak enk.Geçirince tırnakların mikroplu olduğu için,sende onları yediğin için hasta oldun demiştim,bırakmıştı.
|
 |
Ege Berk
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 06 May 2012 Saat 00:43 |
çok iyi bir fikir zaten seneye ana okuluna gidecek sende okula gideceksin diyoruz çok mutlu oluyor hep okula gitmek istediğini söylüyor bunu kesinlikle deneyeceğim teşekkürler...
|
|
 |
Ege Berk
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 06 May 2012 Saat 00:47 |
canım bende söylüyorum tırnaklarında mikroplar var onlar senin ağzına geliyor sonrada karnına gider diyorum hani nerde göster diyor :( ben onları öldürürüm diyor...ama tırnağını yediğini ben hiç görmüyorum benim yanımdayken daha hiç yapmadı sadece tırnaklarını keserken anlıyorum yada şimdi her gün kontrol ediyorum...ve şunu fark ettim amacı tırnağını yemek değil o çıt sesini çıkartmak çünkü bana diyor ki anne yemiyorum çıt yaptırıyorum diyor....inşallah geçer......
|
|
 |
ifakat
Kıdemli Moderatör
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"
Puanlar: 9866
|
Gönderim Zamanı: 07 May 2012 Saat 10:09 |
benim kızımda koparanlardan ve eliyle yolanlardan uzun bi süre yaptı 1 sene olmuştur.görmezden gelmek görmek hiçbiri işe yaramadı bi bebek vardı istediği en son şart koştum ödül olarak sana onu alacağım dedim çokkk şükür 2 haftadır yemiyor inşAllah birdaha yemez  darısı başına canım
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
 |
Ege Berk
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 12 May 2012 Saat 15:08 |
inşallah...... en son ısırdığında parmağı acımış sanırım 3 gündür yapmıyo bende tırnakların uzayana kadar sana çilek almayacağım dedim sen tırnaklarını uzat sana her gün çilek alırız dedik dur bakalım 3 gün oldu tırnakları uzuyor allahım inşallah unutur yoksa canınnın yanması geçsin onu mu bekliyor bilmiyorum inşallah işe yarar....
|
|
 |