|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123> |
| Yazar | |
bsmr
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2015 Saat 08:44 |
|
Teşekkürler hocam.
![]() Ben günde üç dört kez sabun yada duş yaparken azalmadi. O zaman yüzünde hiç yoktu. Demek ki sixin verdiğiniz pomattan kullanmaliymisim. Bugün alıp kullanicam. Çok teşekkür ediyorum. Bu sabah çenesi burnu tum yüzünde artmış durumda. Kolonya da sizlatir ama başka bir alternatifi yok değil mi? En başta neyi yanlış yaptım da bu Isilikleri mikrop kaptı. Hava sıcak diye suyla çok oynadı ondan mı? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Eyl 2015 Saat 09:41 |
|
Kortizon olan, Prednol'u surmese idiniz bunlar olmazdi..
|
|
![]() |
|
bsmr
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2015 Saat 04:54 |
Son hali.elinin üstünde su kabarcigi gibi. sacinin icinde bile var Isilik gibi. Kremi sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki defa sabun+kolonya+krem şeklinde hazırladım. Yüzü öğlen uykudan sonra fotodaki gibi iyice artmış. Endiseliyim. Bulaşıcı mi? Bu şekilde ilaca kac gün devam edelim. Teşekkürler hocam. .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2015 Saat 05:58 |
|
Bulasici degul. Serin tutun. Bilhassa uykuda ustu cok ortulu olmasin. Sac dipleri terliyorsa, hala yeni isilikler olacak demektir. Klima veya Vantilator kullanin.
|
|
![]() |
|
bsmr
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2015 Saat 09:37 |
![]() |
|
bugu
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 01 Tem 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 191 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2015 Saat 15:00 |
|
Farklı konu açmamak için buradan yazıyorum. Hocam bugün bebeğimin elinde böyle birşey farkettim tırnaktan olduğunu düşündüm ama derisini koparabilirmi 3 aylık bebeğim bilemedim.Tırnağının o kısmını düzgün kesememişim uzun kalmış birazcık. sebebi ne olabilir.
![]() |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2015 Saat 18:59 |
|
Stafilokoklara bagli, cilt enfeksiyonu olabilir, son derecede bulasicidir, butun dokuntulerin ustune; once Batticon surun, kuruduktan sonra, Thiocillin pomat surun.
Su Prednol'u kullanmiyacaktiniz!!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Eyl 2015 Saat 19:00 |
|
![]() |
|
bsmr
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2015 Saat 09:51 |
|
Ah hocam bu su topları gittikçe yayılıyor. Sabunla yıkayıp kolonya ve kreme devam ediyorum.
Daha çok küçük ve kolonya sürmek ve arkasından krem sürmek inanılmaz zor olmaya başladı... Ağlıyor engel olmaya calışıyor. Çok kızgınım çok. ..... ah şu prednolu sürmez olaydım sorum şu isilik ve su toplarına farklı mı uygulama yapıyorum o zaman. İsiliğe kolonya, su toplarına baticon. Değil mi? Birde kullandıgım pamugu hep ayrı kullanayım demek bulaşıcı. ..... |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|