Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Oglumun sorusu var size
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Oglumun sorusu var size

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ceynrose Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 554
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ceynrose Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Oglumun sorusu var size
    Gönderim Zamanı: 01 Oca 2022 Saat 00:34
Merhaba kadir tuğcu bey abi ben batuhan 13 yaşındayım ve gelecekte çok iyi bir doktor olmak istiyorum ama benim fark ettiğim kadarıyla siz diğer doktorlardan daha farklı daha doğru bilgilere sahipsiniz sizin gibi güzel ve doğru bilgiye sahip pek doktorumuz yok bana göre bunun nedenide türkiyenin doktoruna değer vermemesinden oluyor peki siz nasıl doğru bilgiyi buldunuz diğer doktorlarla aynı kaynakları okumuyormusunuz bende gelecekte sizin gibi iyi bir doktor olmak istiyorum ve amerikaya gidip orda değer verilen birisi olmak istiyorum peki siz bunu nasıl başardiniz doğru bilgiyi nasıl buldunuz
batuhanım herşeyim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118364
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2022 Saat 02:57
1- ASLA Turk hocalarin derslerini dinlemedim. 
2- ASLA Turk hocalarin kitaplarini okumadim.
3- Butun derslerin Ingilizce ve en iyi olanlarinin kitaplarini  alip okudum.  
Bunun icin de cok iyi seviyede Ingilizce bilmeniz sarttir.
4- Orta Okul ve Lisede; Biyoloji, Matematik, Fizik ve Kimya derslerini cok iyi ogrenin.
5-  1cm kac mm dir, 1/5 ile 1:5  arasindaki farki bilmeden sakin Tibbiyeye gitmeyin. 

Yukarı Dön
Melek57 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 434
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Melek57 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2022 Saat 15:20
Hocam bir yaşındaki  bebeğe hem onceair  alerji tozu hem deloday  şurup verdiler 6.5 yaşındaki  oglumada cigneme tableti ve burun spreyi üç cocugumada  alerjik rinit teşhisi koydular büyük kızım şuan 9 yasinda ve gerçekten dediğiniz gibi ikinci sınıftan sonra maşallah eskisi gibi kolay hastalanmiyor  şimdi size sorum eğer çocuklarım gerçekten alerjik rinitse alerji ilaçlarını kullanmazsam  rinit astima çevirir mi eşimin babasında  saman nezlesi  var bende ve eşimde herhangi bir bir sıkıntı  yok  eşimin sürekli  burun tıkanıklığı  var
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2022 Saat 19:17
Turk doktorlarinin; Bebeklerdeki; Astim, Bronsit, Zaturre baslangici, Allerjik Rinit gibi teshislerine kesinlikle
 inanmayin. 
Turk doktorlari ASLA Grip teshis etmezler, hepsine bu sacma teshislerden birini soylerler.
Allerjiler, Allerjik rinitler ve Astim DAIMA, bebekliginde steril bakilmis bebeklerde, 6-7 yaslardan sonra olur.
1 yasindaki bir bebekte ALLERJILER veya ASTIM OLMAZ!!
Verilen ilaclarin TAMAMINI hemen kesin.  
"Sahtekarligin 3 Safhasi" yazimim Forum ilk sayfasindan okuyun. 
Butun yazdiklarimi bugunden baslayip, geriye giderek okuyun.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Oca 2022 Saat 19:19
Yukarı Dön
Melek57 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Melek57 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2022 Saat 19:20
Hocam inanın hergun  okumaya çalışıyorum  çok teşekkür ederim o zaman evdeki tüm alerji ilaçlarını toplayıp  atıyorum  içim rahat bir şekilde Allah size uzun ömürler  versin hocam 
Yukarı Dön
Melek57 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Melek57 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2022 Saat 15:36
Merhaba hocam sizi ikide bir rahatsız  ediyorum  lütfen kusura  bakmayın  bir aydır kısır bir döngü  yaşıyoruz  öksürük  grip hapşırık  burun akıntısı  kulak enfeksiyonu iyilesmeden başa sariyoruz birinci sınıf giden 6 5 yaşındaki oglum ve bir yaşındaki bebeğim  geçen ay kulak enfeksiyonu ve bronsiolit olduğunu  yazmıştım size  hava vermiştim siz tüm  ilaçları kesin demiştiniz  ilaçları kesmiştim iyi oldu sadece iki gün iyi oldu sonrasında burun akıntısı ve arada öksürük başladı ama keyfi yerindeydi  burnunu sık sık temizledim  iyiydi ama bugün sabahtan beri öksürük  şiddetlendi boğazı genzi  dolu özelikle  uyuyunca öksürük başlıyor  ne yapıyım hocam doktora  gitmek istemiyorum  artık gene bi dünya hava ve ilaç verecekler ama bir yandan da korkuyorum  götürmesem dahami kötü olur diye çok çaresizim hocam lütfen nasıl geçecek bu hastalıklar 
Yukarı Dön
Melek57 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Melek57 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2022 Saat 09:49
Hocam bir yaşındaki  oğlum sanırım adenovirus  oldu ilk önce burun akıntısı  göz  capaklanmasi hapşırık  oldu onlar  geçti şiddetli  öksürük  başladı  dün gece öksürükten  uyuyamadi burnuda tekrar akmaya başladı  bal limon günde kaç kere verebilirim iki üç kere  veriyorum goldmix  damlattim burnunu temizliyorum  başka ne yapabilirim geçen ay bronsiolit olmustu  hava ve iğne  kullanmıştık  sonra size sorup havayı kesmiştim gene bronsiolit  olmasından  korkuyorum  doktorada  goturmek istemiyorum  verdikleri ilaçlar belli zaten ayni hatayı yapmak istemiyorum ama aynı  zamanda da dahada kötü olur diye korkuyorum  lütfen yardım edin hocam çok üzgünüm 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2022 Saat 18:52
Grip geciriyor.. Anlattiklarimi uygulayin. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.