Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - öğün sayısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumöğün sayısı

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
pisim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 09 Şub 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 28
Mesajın Direkt Linki Konu: öğün sayısı
    Gönderim Zamanı: 21 Oca 2009 Saat 09:43
günaydın kadir bey;
aslında danışıp danışmamakta kararsız kaldım. çünkü çok önemli olmadığı düşünülebilir ancak zorlandığım bir konu.
oğlumun öğünlerini ayarlamakta zorlanıyorum. gün içinde tüketmesi grekenleri düşündüğümde, acıkmasını beklediğimde, kabız olmasın diye vermem gereken bir iki şey eklediğimde zaman yetmiyor.çünkü gündüz de uzun uyuyan bir çocuk. gündüz tek uyku en az 3 saat uyuyor.bir çok yolu denedim.  gündüz uyutmayıp erken yatırmak (19:30 da uyuduğunda sabah 09:30 civarı kalktı.),  erken uyandırmak (huzursuz oldu kahvaltı problem). en son gündüz uykusundan önce öğle yemeğini yiyip yatırıyorum, kalkınca akşam yemeği meyve derken gece uykusu geçe sarkıyor.
bir doktor ve güvendiğim bir doktor olarak size danışmak istediğim, beslenmenin en  sağlıklı yolu ne olabilir? yani etini, sütünü, aman kabız derdi olmasın meyve sebze derken 3 öğün yiyebiliyor belki ama durum bu. bir öneride bulunabilirsiniz çok sevinirim.
uzun oldu, vaktinizi aldım özürdiler ve şimdiden teşekkür ederim.
iyi çalışmalar


Düzenleyen pisim - 21 Oca 2009 Saat 09:46
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119797
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2009 Saat 10:44
Biz öğün sayısına ve miktarlarına karışmıyoruz. Çocuk doğrusunu bilir..Biz 24 saatte ne yapıyor ona bakıyoruz.Sizin çocukta iyi yapıyor, merak etmeyin, kafanıza göre takılın, birde eski yazıları okuyun.
Yukarı Dön
pisim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 09 Şub 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 28
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2009 Saat 11:28
cok tesekkur ederim kadir bey;
Umarim bu "sucluluk duygulari" ve " acaba"lar bizi ve cocuklarimizi yiyip bitirmeden beraber bir an once büyürüz. Endiselerimizde yanimizda olup nazimizi cektiginiz icin coooooook tesekkurler

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.